- 30%

501 locuri minunate

Preț special 69,30 lei

Reducere 30%

Preț standard 99,00 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Beneficiile turismului sunt multiple: eliminarea barierelor naționale, înțelegerea obiceiurilor, mentalității și culturii altor popoare, sentimentul de mândrie pentru realizările omenirii. Călătoriile pot fi nu numai interesante și instructive, ci și amuzante. Obiectivul vizitat, oamenii întâlniți,...

Beneficiile turismului sunt multiple: eliminarea barierelor naționale, înțelegerea obiceiurilor, mentalității și culturii altor popoare, sentimentul de mândrie pentru realizările omenirii. Călătoriile pot fi nu numai interesante și instructive, ci și amuzante. Obiectivul vizitat, oamenii întâlniți, hotelurile, mâncarea, drumurile cu trenul, cu autobuzul, cu taxiul sau pe jos îți vor rămâne în amintire și vor reprezenta o experiență fascinantă.

Dacă ești proverbialul călător din fotoliu, care preferă, indiferent din ce motiv, să viziteze lumea cu ochii minții, cartea de față îți va hrăni imaginația. Dar dacă ți-a trecut vreodată prin cap să vezi la fața locului destinațiile din reverii, nu mai șovăi. Ia-ți avânt și mergi acolo! Această experiență îți va îmbogăți și sufletul, și viața.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jun 2016
Tip copertă:
Broșată
Format:
185 x 225
Nr. pagini:
544
ISBN:
978-606-33-0482-8
Colectie:
Din aceeasi categorie Vezi toate