- 40%

- 40%

501 locuri minunate

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
501 locuri minunate


Nota ta:
Preț standard 99,00 lei Preț special 59,40 lei

Versiuni disponibile

Beneficiile turismului sunt multiple: eliminarea barierelor naționale, înțelegerea obiceiurilor, mentalității și culturii altor popoare, sentimentul de mândrie pentru realizările omenirii. Călătoriile pot fi nu numai interesante și instructive, ci și amuzante. Obiectivul vizitat, oamenii întâlniți,...

Beneficiile turismului sunt multiple: eliminarea barierelor naționale, înțelegerea obiceiurilor, mentalității și culturii altor popoare, sentimentul de mândrie pentru realizările omenirii. Călătoriile pot fi nu numai interesante și instructive, ci și amuzante. Obiectivul vizitat, oamenii întâlniți, hotelurile, mâncarea, drumurile cu trenul, cu autobuzul, cu taxiul sau pe jos îți vor rămâne în amintire și vor reprezenta o experiență fascinantă.

Dacă ești proverbialul călător din fotoliu, care preferă, indiferent din ce motiv, să viziteze lumea cu ochii minții, cartea de față îți va hrăni imaginația. Dar dacă ți-a trecut vreodată prin cap să vezi la fața locului destinațiile din reverii, nu mai șovăi. Ia-ți avânt și mergi acolo! Această experiență îți va îmbogăți și sufletul, și viața.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jun 2016
Numar pagini:
attribute_icon
544
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0482-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 iun. 2016
Numar pagini  :  544
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  185 x 225
ISBN  :  978-606-33-0482-8