- 30%

501 orașe de văzut într-o viață

Preț special 69,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 99,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Există numeroase avantaje ale vizitării unui oraș – cele mai multe au o mare diversitate de restaurante și de hoteluri și oferă distracții de tot felul. Majoritatea au povești fascinante, muzee, galerii de artă și atracții care îți vor îmbogăți cunoștințele, te vor încânta și te vor...

Există numeroase avantaje ale vizitării unui oraș – cele mai multe au o mare diversitate de restaurante și de hoteluri și oferă distracții de tot felul. Majoritatea au povești fascinante, muzee, galerii de artă și atracții care îți vor îmbogăți cunoștințele, te vor încânta și te vor amuza. Dar și cele mai puțin spectaculoase te îndeamnă să intri în atmosferă, să le accepți stilul de viață și „să te lași dus de val“ înainte să le apreciezi pe deplin.

În această carte vei găsi cele mai mari și mai dinamice orașe din lume, cum ar fi Ciudad de México, Tokyo, Mumbai și New York, dar și orașe la cu totul altă scară: St David’s în Țara Galilor (cu doar 1 600 de locuitori, mai curând sat decât oraș) sau Colonia de Sacramento, cel mai vechi oraș din Uruguay. Pe lângă descrieri bine documentate și pline de culoare ale fiecărui oraș, vei descoperi informații despre cea mai bună perioadă de vizitat și despre obiective de neratat, precum și sfaturi practice indispensabile.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jul 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
185x225
Nr. pagini:
544
ISBN:
978-606-33-2562-5
Colectie:
Din aceeasi categorie Vezi toate