- 40%

- 40%

501 orașe de văzut într-o viață

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
501 orașe de văzut într-o viață


Nota ta:
Preț standard 99,90 lei Preț special 59,94 lei

Versiuni disponibile

Există numeroase avantaje ale vizitării unui oraș – cele mai multe au o mare diversitate de restaurante și de hoteluri și oferă distracții de tot felul. Majoritatea au povești fascinante, muzee, galerii de artă și atracții care îți vor îmbogăți cunoștințele, te vor încânta și te vor...

Există numeroase avantaje ale vizitării unui oraș – cele mai multe au o mare diversitate de restaurante și de hoteluri și oferă distracții de tot felul. Majoritatea au povești fascinante, muzee, galerii de artă și atracții care îți vor îmbogăți cunoștințele, te vor încânta și te vor amuza. Dar și cele mai puțin spectaculoase te îndeamnă să intri în atmosferă, să le accepți stilul de viață și „să te lași dus de val“ înainte să le apreciezi pe deplin.

În această carte vei găsi cele mai mari și mai dinamice orașe din lume, cum ar fi Ciudad de México, Tokyo, Mumbai și New York, dar și orașe la cu totul altă scară: St David’s în Țara Galilor (cu doar 1 600 de locuitori, mai curând sat decât oraș) sau Colonia de Sacramento, cel mai vechi oraș din Uruguay. Pe lângă descrieri bine documentate și pline de culoare ale fiecărui oraș, vei descoperi informații despre cea mai bună perioadă de vizitat și despre obiective de neratat, precum și sfaturi practice indispensabile.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jul 2019
Numar pagini:
attribute_icon
544
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2562-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  11 iul. 2019
Numar pagini  :  544
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  185x225
ISBN  :  978-606-33-2562-5