lips─â stoc

- 45%

A doua sansa

Nota ta:
88 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

ÔÇ×Sunt ├«ndr─âgostit de alt─â femeie.ÔÇť Prin aceste cuvinte simple, Blake Colwater a pus cap─ât unei c─âsnicii de dou─â decenii. De pe o zi pe alta, ╚Öi-a p─âr─âsit domiciliul conjugal ╚Öi s-a mutat la noua lui iubit─â, deschiz├ónd procedura de divor╚Ť. Annie, so╚Ťia lui, este distrus─â; a fost tr─âdat─â tocmai ea, care a sacrificat totul pentru fericirea familiei. ├Än lipsa lui Natalie, fiica lor de ╚Öaptesprezece ani plecat─â la studii ├«n str─âin─âtate, se simte cu totul abandonat─â, f─âr─â nici un reper stabil ├«n noua via╚Ť─â.
├Än pragul depresiei, Annie se refugiaz─â la tat─âl ei, ├«n Mystic, or─â╚Öelul ├«n care a copil─ârit, unde sper─â s─â poat─â g─âsi un nou ├«nceput. Acolo ├«l ├«nt├ólne╚Öte pe Nick Delacroix, prima ei dragoste, care, la r├óndul lui, se afl─â la o r─âscruce a sor╚Ťii ÔÇô r─âmas v─âduv de cur├ónd, se simte incapabil s─â se apropie de fiica lui profund marcat─â emo╚Ťional. ├Ämpreun─â, Annie ╚Öi Nick ├«ncearc─â s─â dea un nou sens propriilor vie╚Ťi. Timpul ├«ns─â nu iart─â; la ├«mplinirea a patruzeci de ani, Annie ezit─â: oare mai are dreptul la fericire?
ÔÇ×A doua ╚Öans─â e o carte care te cucere┼čte, care ├«┼úi p─âtrunde ├«n suflet... O poveste tandr─â ┼či plin─â de suspans... Nimic nu e a┼ča cum pare ├«n lumea lui Hannah, iar victoriile trebuie smulse prin lupt─â, ├«nfrunt├ónd lacrimi ┼či revela┼úii n─âucitoare.ÔÇť
Publishers Weekly
ÔÇ×A doua ╚Öans─â e nu doar o lectur─â emo┼úionant─â, ci ╚Öi redefine┼čte literatura feminin─â pentru o nou─â genera┼úie de cititoare. O poveste zguduitoare, plin─â de pasiune, despre iubirea pierdut─â ┼či reg─âsit─â, un elogiu adus schimb─ârii, evolu╚Ťiei ┼či reg─âsirii de sine.ÔÇť
Jayne Ann Krentz
Kristin Hannah este autoarea bestsellerului Privighetoarea, carte vândută în peste 2 milioane de exemplare.

Despre Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare și Un nou început (The Great Alone, 2018).

Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut ├«n 2009, un roman esen╚Ťial care a adus ├«mpreun─â femeile pentru o cauz─â comun─â, iar Privighetoarea a fost votat─â, ├«n 2015, cea mai bun─â carte a anului de c─âtre Amazon, Buzzfeed, iTunes,┬áLibrary Journal, The┬áWall Street Journal┬á╚Öi┬áThe Week.

├Än plus, romanul a c├ó╚Ötigat Premiul Goodreads ╚Öi PeopleÔÇÖs Choice Award.

Romanele sale Privighetoarea, Un nou ├«nceput ╚Öi Home Front urmeaz─â s─â fie ecranizate de case de produc╚Ťie importante.

├Änainte s─â se dedice ├«n totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Locuie╚Öte ├«n Pacific Northwest ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 8 mai 2017
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Kristin Hannah
Traducator(i) : Oana Cristina Butta
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-1534-3