- 70%

A treia vizita la Cafeneaua de la capatul lumii

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 49,99┬álei Pre╚Ť special 15,00┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,99┬álei Pre╚Ť special 15,00┬álei
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

├Äntorc├óndu-se de la ├«nmorm├óntarea na╚Öului s─âu, John este surprins de o furtun─â n─âprasnic─â ╚Öi se ad─âposte╚Öte sub o pasarel─â de pe ╚Öosea. ├Än acel cadru nea╚Öteptat, o ├«nt├ólne╚Öte pe Hannah, o adolescent─â ├«n v├órst─â de cincisprezece ani. R─ât─âci╚Ťi, cei doi nimeresc ├«ntr-un loc pe care John ├«l ╚Ötie prea bine ╚Öi unde pot primi ├«ndrum─ârile de care au nevoie.

A╚Öadar, la mai bine de zece ani de la ultima sa vizit─â ╚Öi atunci c├ónd se a╚Öteapt─â cel mai pu╚Ťin, John se reg─âse╚Öte din nou ├«n fa╚Ťa Cafenelei de la cap─âtul lumii, misteriosul local unde clien╚Ťii ajung s─â reflecteze la sensul existen╚Ťei ╚Öi s─â-╚Öi schimbe cursul vie╚Ťii. Aceast─â nou─â vizit─â nu face excep╚Ťie de la regul─â, inspir├óndu-i lui John adev─ârate revela╚Ťii.

Cea de-a treia carte a seriei Cafeneaua de la cap─âtul lumii ofer─â cititorilor noi lec╚Ťii de via╚Ť─â, autentice ╚Öi profunde, despre speran╚Ť─â, consolidarea leg─âturilor cu cei dragi ╚Öi importan╚Ťa de a-╚Ťi urma propriul drum ╚Öi de a-╚Ťi f─âuri propriul destin.

 

ÔÇ×Emo╚Ťionant─â, motivant─â, revelatoare, profund─âÔÇŽ Ofer─â r─âspunsul la cele mai presante ├«ntreb─âri ale vie╚Ťii.ÔÇť Lifestyle Magazine

 

ÔÇ×Original─âÔÇŽ plin─â de imagina╚ŤieÔÇŽ fascinant─âÔÇŽ o lectur─â care ├«╚Ťi va schimba via╚Ťa.ÔÇť Bill Guggenheim

Despre John P. Strelecky

John P. Strelecky

John P. Strelecky

John Strelecky este autorul mai multor bestselleruri motiva╚Ťionale ╚Öi inspira╚Ťionale, fiind, al─âturi de Oprah Winfrey, Tony Robbins ╚Öi Deepak Chopra, una dintre personalit─â╚Ťile marcante ├«n domeniul dezvolt─ârii personale. C─âr╚Ťile sale au fost traduse ├«n peste 42 de limbi ╚Öi s-au v├óndut ├«n peste 6 milioane de exemplare ├«n ├«ntreaga lume.

La treizeci ╚Öi trei de ani, dup─â un eveniment care i-a schimbat via╚Ťa, Strelecky a scris prima sa carte, ÔÇťCafeneaua de la cap─âtul lumiiÔÇŁ (Editura Litera, 2020). Lucrarea a cunoscut un succes fulger─âtor, reprezent├ónd o surs─â de inspira╚Ťie pentru cititori de pe toate continentele. I-au urmat alte volume, printre care Life Safari, The Big Five for Life, ├Äntoarcere la Cafeneaua de la cap─âtul lumii (Editura Litera, 2020), Ahas! ÔÇô Moments of Inspired Thought ╚Öi The Big Five for Life Continued.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 aug. 2021
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Mona Apa-Slujenco
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 144
ISBN : 978-606-33-7852-2