- 40%

- 40%

-40%

Aceasta nu e o carte de matematică. Activități grafice superinteligente

Autor: Anna Weltman
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Descriere Aceasta nu e o carte de matematică. Activități grafice superinteligente

Arta și matematica merg mână-n mână, lucru la care poate că nu te-ai gândit niciodată! Deschide această carte de activități și pășește în lumea plină de provocări a modelelor matematice, a simetriei și a figurilor geometrice! Încearcă să desenezi cercuri și triunghiuri, hexagoane și...

Descriere Aceasta nu e o carte de matematică. Activități grafice superinteligente

Arta și matematica merg mână-n mână, lucru la care poate că nu te-ai gândit niciodată! Deschide această carte de activități și pășește în lumea plină de provocări a modelelor matematice, a simetriei și a figurilor geometrice! Încearcă să desenezi cercuri și triunghiuri, hexagoane și parabole, să creezi mozaicuri de toate formele și culorile, fractali care îți taie răsuflarea și mandale seducătoare!

Fie că te fascinează matematica sau te-ai născut pentru artă, această carte te va ajuta să descoperi legătura secretă dintre știință și artele plastice, dezvoltându -ți totodată creativitatea și încurajându-te să experimentezi zi de zi. Și nu uita: aceasta NU e o carte de matematică. Sau e?

 

Anna Weltman este o profesoară de matematică din California, SUA, pasionată să-i învețe pe copii tainele matematicii și să le arate că această disciplină este atât de prezentă în tot ce ne înconjoară.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Nov 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
279x216
Nr. pagini:
96
ISBN:
978-606-33-2814-5
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 19.05.2021

Din aceeasi categorie Vezi toate