lipsă stoc

- 45%

Ajută-ți copilul să se concentreze prin metoda Montessori

0% of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 21,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 21,95 lei

Cei patru piloni ai invățării • Atenția

• Pregătirea mediului după naștere • Câte o provocare pe rând

Viața practică • Viața senzorială

 

Cum îi putem învăța pe copiii noștri să se concentreze mai bine? Perioada optimă pentru dezvoltarea lor este în primii ani de viață, iar printre abilitățile care se formează acum și care sunt indispensabile pentru a le asigura un viitor fericit și înfloritor, concentrarea este, cu siguranță, cea mai importantă.

Un copil care a învățat să se concen­treze devine mai calm, liniștit și relaxat. Este mai fericit și iși dezvoltă încrederea în sine. Prin intermediul soluțiilor și instrumentelor practice pentru dezvoltarea concentrării, inspirate de metoda Montessori, ce pot fi folosite pentru copiii între 0 și 7 ani, a peste 40 de activități pentru învățarea și consolidarea concentrării la copii, precum și a 27 de fotografii pentru identificarea activităților propuse, autoarele ne arată cum să creștem un copil integrat la școală și în societate, capabil să construiască un viitor mai bun pentru sine și familia sa.

 

Sylvie d'Esclaibes este fondatoarea și directoarea singurului liceu Montessori din Franța. A întemeiat, de asemenea, un organism de formare Montessori, care oferă acest tip de educație, pentru toate vârstele, în întreaga Franță. Este, printre altele, fondatoarea școlilor Montessori Athena, consultant pentru înființarea de școli și creșe în întreaga lume, autoare a numeroase lucrări de pedagogie și deți­nătoarea unui blog cu circa 2 milioane de vizualizări. De aceeași autoare, la Editura Litera a mai apărut: Oferă-i copilului tău încre­dere în sine prin metoda Montessori (2018).

 

Noémie D’Esclaibes  este directoarea Școlii Internaționale Montessori din Bordeaux. Împreună cu Sylvie d'Esclaibes a mai publicat 150 de activități Montessori pentru acasă (Editura Litera, 2018).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 feb. 2019
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-3259-3