- 55%

- 55%

-54.99%

Albumul pisicii mele. Cele mai frumoase amintiri cu animalul meu de companie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 39,90┬álei Pre╚Ť special 17,96┬álei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 21.09.2021

Din prima clip─â în care aduci pisoiul acas─â pân─â la cei mai frumo╚Öi ani petrecu╚Ťi împreun─â, folose╚Öte Albumul pisicii mele pentru a p─âstra amintirea fiec─ârui moment pre╚Ťios. Acesta este un adev─ârat compendiu al lucrurilor care definesc o pisic─â – nu doar c─â te va ajuta s─â strângi date ╚Öi...

Din prima clip─â în care aduci pisoiul acas─â pân─â la cei mai frumo╚Öi ani petrecu╚Ťi împreun─â, folose╚Öte Albumul pisicii mele pentru a p─âstra amintirea fiec─ârui moment pre╚Ťios.

Acesta este un adev─ârat compendiu al lucrurilor care definesc o pisic─â – nu doar c─â te va ajuta s─â strângi date ╚Öi informa╚Ťii vitale, pe care s─â le ai mereu la îndemân─â, dar, la fel de important, î╚Ťi va reaminti ╚Öi de momentele speciale de care v-a╚Ťi bucurat pe parcursul anilor.

Având fi╚Öe detaliate de completat, locuri de inserat fotografii ╚Öi o gam─â selectat─â cu grij─â de ilustra╚Ťii adorabile, citate ╚Öi informa╚Ťii, dar ╚Öi ponturi utile, acesta este cadoul perfect ╚Öi indispensabil pentru fiecare iubitor de pisici.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Buretat─â
Format:
attribute_icon
240x240
Nr. pagini:
attribute_icon
46
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2544-1
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate