lips─â stoc

- 75%

Algoritmul fericirii

Nota ta:
88 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 12,48┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 12,48┬álei

Jen e tristă. Aiden ar vrea s-o vadă fericită. Vi se pare simplu? Doar că Jen e o femeie de treizeci și ceva de ani pe care a părăsit-o iubitul, iar Aiden e un soft complicat și costisitor. Aiden știe totul despre Jen. Având acces la toate dispozitivele ei, știe ce melodie ascultă cel mai des și care sunt fotografiile ei preferate.

Pe baza observa╚Ťiilor sale ╚Öi a unui algoritm numai de el ╚Ötiut, Aiden a calculat ca, pentru a atinge satisfac╚Ťia optim─â, Jen are nevoie de un nou b─ârbat. ╚śi cu tot internetul la dispozi╚Ťia sa, lui Aiden ├«i e u╚Öor s─â g─âseasc─â specimenul desav├ór╚Öit ╚Öi s─â aranjeze o ├«nt├ólnire. Doar c─â Jen nu pare deloc pregatit─â s─â pun─â ├«n aplicare planul perfect al lui Aiden.

Poate a╚Öadar o inteligen╚Ť─â artificial─â s─â descopere inteligen╚Ťa emo╚Ťional─â la timp pentru a repara via╚Ťa lui Jen? ╚śi pentru a afla ce anume ├«i face pe oameni ferici╚Ťi?

 


ÔÇ×O comedie romantic─â spumoas─â...o poveste de iubire exuberant─â... fermec─âtoare.ÔÇť┬áKirkus Reviews


ÔÇ×Un soi de comedie a erorilor shakespearian─â, doar c─â ├«n loc de zei avem parte de ni╚Öte inteligen╚Ťe artificiale neast├ómp─ârate care ├«ncearc─â s─â se amestece ├«n treburile oamenilor. Extrem de amuzant─â.ÔÇť┬áThe Bookseller

 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 1 ian. 2019
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : P.Z. Reizin
Traducator(i) : Adriana B─âdescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137 x 200
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-2910-4