- 60%

- 60%

-60%

Anatomia unui scandal

Autor: Sarah Vaughan
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Anatomia unui scandal


Nota ta:
83% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 19,96┬álei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
19,96 lei

Ebook

Citeste pe
0,00 lei
├Äncearc─â gratuit, renun╚Ť─â oric├ónd
So╚Ťul lui Sophie, James, este un tat─â iubitor, un b─ârbat charismatic ╚Öi un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infrac╚Ťiune teribil─â – de faptul c─â ╚Öi-ar fi violat o coleg─â. Sophie este convins─â c─â e nevinovat ╚Öi e disperat─â s─â-╚Öi protejeze familia de minciunile care amenin╚Ť─â s─â o...

So╚Ťul lui Sophie, James, este un tat─â iubitor, un b─ârbat charismatic ╚Öi un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infrac╚Ťiune teribil─â – de faptul c─â ╚Öi-ar fi violat o coleg─â. Sophie este convins─â c─â e nevinovat ╚Öi e disperat─â s─â-╚Öi protejeze familia de minciunile care amenin╚Ť─â s─â o distrug─â.

Kate este avocata acuz─ârii: o profesionist─â cu experien╚Ť─â care ╚Ötie c─â, la tribunal, tot ce conteaz─â este s─â câ╚Ötigi. ╚śi totu╚Öi ceea ce caut─â Kate este adev─ârul. Ea e sigur─â c─â James este vinovat ╚Öi e hot─ârât─â s─â-l fac─â s─â pl─âteasc─â cu orice pre╚Ť.

Cine are dreptate în ceea ce-l prive╚Öte pe James? Sophie sau Kate? ╚śi are vreuna din ele mai multe informa╚Ťii decât cele oferite de instinct ╚Öi de experien╚Ťa personal─â?

„Vaughan creeaz─â o dram─â juridic─â des─âvâr╚Öit─â plasat─â în rândul elitei britanice ╚Öi spus─â din perspectiva a trei personaje principale... Excep╚Ťional.” Entertainment Weekly

Vaughan sondeaz─â în profunzime vie╚Ťile personajelor sale – în special experien╚Ťele oamenilor politici afla╚Ťi la putere –, creând o poveste complex─â, nuan╚Ťat─â, în perfect acord cu actuala mi╚Öcare #MeToo.” People

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
400
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3615-7
Traducator(i):
attribute_icon
Dana-Ligia Ilin

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Sarah Vaughan

Sarah Vaughan

Sarah Vaughan a studiat limba engleză la Oxford și a devenit jurnalistă.

După pregătirea făcută la Press Association, a fost timp de unsprezece ani reporter, corespondent în domeniul sănătăţii și în domeniul politicii la Guardian.

Apoi a devenit jurnalist independent ╚Öi a ├«nceput s─â scrie c─âr╚Ťi de fic┼úiune: The Art of Baking Blind (2014), The Farm at the Edge of the World (2016) ╚Öi Anatomia unui scandal (Anatomy of a Scandal, 2018).

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  1 apr. 2019
Autor(i)  :  Sarah Vaughan
Numar pagini  :  400
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130 x 200
colectie  :  Buzz Books
ISBN  :  978-606-33-3615-7
Traducator(i)  :  Dana-Ligia Ilin