lipsă stoc

- 50%

Anatomia unui scandal

Nota ta:
76 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 24,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 24,95 lei

Soțul lui Sophie, James, este un tată iubitor, un bărbat charismatic și un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infracțiune teribilă – de faptul că și-ar fi violat o colegă. Sophie este convinsă că e nevinovat și e disperată să-și protejeze familia de minciunile care amenință să o distrugă.

Kate este avocata acuzării: o profesionistă cu experiență care știe că, la tribunal, tot ce contează este să câștigi. Și totuși ceea ce caută Kate este adevărul. Ea e sigură că James este vinovat și e hotărâtă să-l facă să plătească cu orice preț.

Cine are dreptate în ceea ce-l privește pe James? Sophie sau Kate? Și are vreuna din ele mai multe informații decât cele oferite de instinct și de experiența personală?

 

„Vaughan creează o dramă juridică desăvârșită plasată în rândul elitei britanice și spusă din perspectiva a trei personaje principale... Excepțional.“ Entertainment Weekly

„Vaughan sondează în profunzime viețile personajelor sale – în special experiențele oamenilor politici aflați la putere –, creând o poveste complexă și nuanțată.People

„Vaughan ne oferă o perspectivă captivantă asupra mașinațiilor ascunse ale unui scandal politic și asupra tensiunii dintre justiție și privilegii. Un roman de debut rafinat și fascinant. Booklist

Despre Sarah Vaughan

Sarah Vaughan

Sarah Vaughan

Sarah Vaughan a studiat limba engleză la Oxford și a devenit jurnalistă.

După pregătirea făcută la Press Association, a fost timp de unsprezece ani reporter, corespondent în domeniul sănătăţii și în domeniul politicii la Guardian.

Apoi a devenit jurnalist independent și a început să scrie cărți de ficţiune: The Art of Baking Blind (2014), The Farm at the Edge of the World (2016) și Anatomia unui scandal (Anatomy of a Scandal, 2018).

Sarah locuieşte în apropiere de Cambridge împreună cu soţul și doi copii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 apr. 2022
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Sarah Vaughan
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-8904-7