special_discount_tag

-44.99%

Anul de gratie

Autor: Kim Liggett
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Anul de gratie


Nota ta:
92% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
27,45 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
├Äncearc─â gratuit, renun╚Ť─â oric├ónd
Nimeni nu vorbe╚Öte despre anul de gra╚Ťie. E strict interzis. În ╚Ťinutul Garner, fetelor li se spune c─â au puterea s─â ademeneasc─â b─ârba╚Ťi în toat─â firea din paturile lor ╚Öi s─â fac─â femeile s─â înnebuneasc─â de gelozie. Cred c─â pielea lor emite un afrodiziac puternic, esen╚Ťa potent─â a tinere╚Ťii, a unei...

Nimeni nu vorbe╚Öte despre anul de gra╚Ťie. E strict interzis.

În ╚Ťinutul Garner, fetelor li se spune c─â au puterea s─â ademeneasc─â b─ârba╚Ťi în toat─â firea din paturile lor ╚Öi s─â fac─â femeile s─â înnebuneasc─â de gelozie. Cred c─â pielea lor emite un afrodiziac puternic, esen╚Ťa potent─â a tinere╚Ťii, a unei fete pe cale s─â devin─â femeie. De aceea sunt izgonite, în al ╚Öaisprezecelea an al vie╚Ťii lor, ca s─â-╚Öi elibereze magia în s─âlb─âticie ╚Öi s─â se poat─â întoarce purificate, gata de m─âriti╚Ö. Dar nu toate se întorc în via╚Ť─â.

La ╚Öaisprezece ani, Tierney James viseaz─â la o via╚Ť─â mai bun─â, la o societate care s─â nu asmut─â prietenii asupra prietenilor, femeile asupra altor femei, dar anul de gra╚Ťie se apropie ╚Öi ea realizeaz─â imediat c─â trebuie s─â se team─â de mai mult decât de stihiile dezl─ân╚Ťuite. Nici m─âcar de braconierii din p─âdure, care abia a╚Öteapt─â ocazia s─â apuce o fat─â ca s -o vând─â pe pia╚Ťa neagr─â. Cel mai tare s-ar putea teme chiar de ele însele.

Cu o scriitur─â inteligent─â ╚Öi un realism curajos, Anul de gra╚Ťie examineaz─â rela╚Ťiile complexe ╚Öi uneori boln─âvicioase dintre fete, femeile care vor deveni în final ╚Öi deciziile grele pe care trebuie s─â le ia între timp.

 

„Liggett are un stil de a povesti care te atrage, împletind f─âr─â efort elemente de horror cu o poveste crud─â ╚Öi surprinz─âtoare de supravie╚Ťuire. Momentele profunde se ascund în detalii mici, iar inimile cititorilor vor bate mai repede ╚Öi se vor frânge odat─â cu inima lui Tierney cea curajoas─â ╚Öi destoinic─â. Cele mai mari schimb─âri încep, deseori, cu cele mai mici revolte, iar concluzia emo╚Ťional─â va fi în asentimentul tuturor. Teribil─â, tulbur─âtoare, fascinant─â ╚Öi, din nefericire, foarte actual─â.“ Kirkus

 

Un basm întunecat, o carte care vorbe╚Öte despre timpurile în care tr─âim.Kelly Link

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Oct 2019
Numar pagini:
attribute_icon
320
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4414-5
Traducator(i):
attribute_icon
Bianca Paulevici

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Kim Liggett

Kim Liggett

Kim Liggett și-a părăsit orășelul aflat în Vestul Mijlociu al Statelor Unite la șaisprezece ani pentru a urma o carieră în domeniile muzicii și actoriei în New York.

├Än timp ce a studiat la Academia American─â de Arte Dramatice, Kim a f─âcut backing vocals pentru unele dintre cele mai mari trupe de rock din anii ÔÇÖ80.

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  28 oct. 2019
Autor(i)  :  Kim Liggett
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  137x200
colectie  :  Blue Moon
ISBN  :  978-606-33-4414-5
Traducator(i)  :  Bianca Paulevici