Litera65

Anul de gratie

0% of 100
59,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 02.10.2023

Versiuni disponibile

NIMENI NU VORBE╚śTE DESPRE ANUL DE GRA╚ÜIE. E STRICT INTERZIS.

├Än ╚Ťinutul Garner, fetelor li se spune c─â au puterea s─â ademeneasc─â b─ârba╚Ťi ├«n toat─â firea din paturile lor ╚Öi s─â fac─â femeile s─â ├«nnebuneasc─â de gelozie. Cred c─â pielea lor emite un afrodiziac puternic, esen╚Ťa potent─â a tinere╚Ťii, a unei fete pe cale s─â devin─â femeie. De aceea sunt izgonite, ├«n al ╚Öaisprezecelea an al vie╚Ťii lor, ca s─â-╚Öi elibereze magia ├«n s─âlb─âticie ╚Öi s─â se poat─â ├«ntoarce purificate, gata de m─âriti╚Ö. Dar nu toate se ├«ntorc ├«n via╚Ť─â.

La ╚Öaisprezece ani, Tierney James viseaz─â la o via╚Ť─â mai bun─â, la o societate care s─â nu asmut─â prietenii asupra prietenilor, femeile asupra altor femei, dar anul de gra╚Ťie se apropie ╚Öi ea realizeaz─â imediat c─â trebuie s─â se team─â de mai mult dec├ót de stihiile dezl─ân╚Ťuite. Nici m─âcar de braconierii din p─âdure, care abia a╚Öteapt─â ocazia s─â apuce o fat─â ca s-o v├ónd─â pe pia╚Ťa neagr─â. Cel mai tare s-ar putea teme chiar de ele ├«nsele.

Cu o scriitur─â inteligent─â ╚Öi un realism curajos, Anul de gra╚Ťie examineaz─â rela╚Ťiile complexe ╚Öi uneori boln─âvicioase dintre fete, femeile care vor deveni ├«n final ╚Öi deciziile dificile pe care trebuie s─â le ia ├«ntre timp.

 

ÔÇ×Anul de gra╚Ťie abund─â de dragoste ╚Öi brutalitate, violen╚Ť─â ╚Öi speran╚Ť─â. Este o poveste remarcabil─â ╚Öi actual─â despre leg─âturile dintre femei, costul ruperii acestor leg─âturi ╚Öi curajul necesar pentru a sfida inten╚Ťia patriarhatului de a zdrobi puterea feminin─â. Toat─â lumea ar trebui s─â citeasc─â aceast─â carte.ÔÇť SABAA TAHIR

ÔÇ×Teribil─â, tulbur─âtoare, fascinant─â ╚Öi, din nefericire, foarte actual─â.ÔÇť KIRKUS

Despre Kim Liggett

Kim Liggett

Kim Liggett

Kim Liggett și-a părăsit orășelul aflat în Vestul Mijlociu al Statelor Unite la șaisprezece ani pentru a urma o carieră în domeniile muzicii și actoriei în New York.

├Än timp ce a studiat la Academia American─â de Arte Dramatice, Kim a f─âcut backing vocals pentru unele dintre cele mai mari trupe de rock din anii ÔÇÖ80.

Este autoarea romanelor Blood and Salt, Heart of Ash, The Last Harvest (c├ó╚Ötig─âtor al Premiului Bram Stoker), The Unfortunates ╚Öi Anul de gra╚Ťie (The Grace Year).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 17 iul. 2023
Colectie : New Moon
Autor(i) : Kim Liggett
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-630-319-004-4