- 70%

Anul de gratie

Nota ta:
72 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 18,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 18,00 lei

NIMENI NU VORBEȘTE DESPRE ANUL DE GRAȚIE. E STRICT INTERZIS.

În ținutul Garner, fetelor li se spune că au puterea să ademenească bărbați în toată firea din paturile lor și să facă femeile să înnebunească de gelozie. Cred că pielea lor emite un afrodiziac puternic, esența potentă a tinereții, a unei fete pe cale să devină femeie. De aceea sunt izgonite, în al șaisprezecelea an al vieții lor, ca să-și elibereze magia în sălbăticie și să se poată întoarce purificate, gata de măritiș. Dar nu toate se întorc în viață.

La șaisprezece ani, Tierney James visează la o viață mai bună, la o societate care să nu asmută prietenii asupra prietenilor, femeile asupra altor femei, dar anul de grație se apropie și ea realizează imediat că trebuie să se teamă de mai mult decât de stihiile dezlănțuite. Nici măcar de braconierii din pădure, care abia așteaptă ocazia să apuce o fată ca s-o vândă pe piața neagră. Cel mai tare s-ar putea teme chiar de ele însele.

Cu o scriitură inteligentă și un realism curajos, Anul de grație examinează relațiile complexe și uneori bolnăvicioase dintre fete, femeile care vor deveni în final și deciziile dificile pe care trebuie să le ia între timp.

 

„Anul de grație abundă de dragoste și brutalitate, violență și speranță. Este o poveste remarcabilă și actuală despre legăturile dintre femei, costul ruperii acestor legături și curajul necesar pentru a sfida intenția patriarhatului de a zdrobi puterea feminină. Toată lumea ar trebui să citească această carte.SABAA TAHIR

„Teribilă, tulburătoare, fascinantă și, din nefericire, foarte actuală.“ KIRKUS

Despre Kim Liggett

Kim Liggett

Kim Liggett

Kim Liggett și-a părăsit orășelul aflat în Vestul Mijlociu al Statelor Unite la șaisprezece ani pentru a urma o carieră în domeniile muzicii și actoriei în New York.

În timp ce a studiat la Academia Americană de Arte Dramatice, Kim a făcut backing vocals pentru unele dintre cele mai mari trupe de rock din anii ’80.

Este autoarea romanelor Blood and Salt, Heart of Ash, The Last Harvest (câștigător al Premiului Bram Stoker), The Unfortunates și Anul de grație (The Grace Year).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 iul. 2023
Colectie : New Moon
Autor(i) : Kim Liggett
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-630-319-004-4