- 35%

Arta argumentarii. Cum ne invata dezbaterea sa ascultam si sa fim auziti

Autor: Bo Seo
Nota ta:
100 % of 100
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 45,49┬álei
în stoc

Estimare livrare: 13.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 45,49┬álei

De dou─â ori campion mondial la dezbatere ╚Öi fost antrenor al echipei de dezbateri de la Harvard, Bo Seo spune povestea inspira╚Ťional─â a vie╚Ťii sale ├«n dezbateri competitive ╚Öi dezv─âluie secretele atemporale ale comunic─ârii ╚Öi persuasiunii eficiente.

C├ónd Bo Seo avea 8 ani, el ╚Öi familia lui au migrat din Coreea ├«n Australia. La acea vreme, nu vorbea englez─â ╚Öi, deloc surprinz─âtor, a ├«nt├ómpinat probleme la ╚Öcoal─â. Dar, apoi, ├«n clasa a cincea, s-a ├«nt├ómplat ceva ce avea s─â-i schimbe via╚Ťa: a descoperit dezbaterea competitiv─â. A fost cucerit imediat. S-a dovedit, poate ├«n mod contraintuitiv, c─â dezbaterea era activitatea perfect─â pentru cineva timid ╚Öi nesigur de sine. A devenit o modalitate pentru Bo nu numai de a-╚Öi g─âsi vocea, ci ╚Öi de a excela social ╚Öi academic. ╚śi nu este singurul: pre╚Öedin╚Ťii, judec─âtorii Cur╚Ťii Supreme ╚Öi directorii generali sunt to╚Ťi concuren╚Ťi la dezbateri. ╚śi nu este o coinciden╚Ť─â. Urm─ârindu-╚Öi propria c─âl─âtorie de la copil imigrant la campion mondial, Seo arat─â cum abilit─â╚Ťile de a dezbate ÔÇô culegerea de informa╚Ťii, g─âsirea adev─ârului, luciditatea, organizarea ╚Öi persuasiunea ÔÇô sunt adesea piatra de temelie a unei cariere de succes ╚Öi a vie╚Ťii fericite.

Av├ónd perspective din strategiile, structura ╚Öi istoria sa, Seo ├«nva╚Ť─â cititorii abilit─â╚Ťile de dezbatere competitiv─â ╚Öi, f─âc├ónd acest lucru, arat─â cum ├«╚Öi pot ├«mbun─ât─â╚Ťi comunicarea cu prietenii, familia ╚Öi colegii deopotriv─â. El ├«i duce pe cititori ├«ntr-o aventur─â intelectual─â palpitant─â ├«n subcultura excentric─â ╚Öi str─âlucitoare a dezbaterii competitive, ating├ónd subiecte de la politica radical─â a lui Malcom X la inteligen╚Ťa artificial─â. Seo demonstreaz─â dincolo de orice ├«ndoial─â c─â, departe de a fi o surs─â de conflict, dezbaterea de bun─â-credin╚Ť─â ne poate ├«mbog─â╚Ťi via╚Ťa de zi cu zi. ├Äntr-adev─âr, aceste argumente bune sunt esen╚Ťiale pentru o democra╚Ťie ├«nfloritoare ╚Öi sunt mai importante ca niciodat─â ├«ntr-o perioad─â ├«n care incorectitudinea este peste tot, iar democra╚Ťia noastr─â pare at├ót de pus─â ├«n pericol.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 15 iun. 2023
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Bo Seo
Traducator(i) : Oana Gheorghiu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-630-319-080-8