- 35%

Asteapta-ma

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 38,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 38,99 lei

Rupert a promis că se va întoarce.

Tot ce trebuia să facă Florence era să aștepte.

Cornwall, 1944

Când Rupert Dash este declarat dispărut, presupus mort în timpul bătăliei de la Arnhem, soția lui, Florence, este devastată. Nu poate accepta că el a dispărut din viața ei pentru totdeauna, așa că, atunci când găsește o poezie intitulată Așteaptă-mă, ascunsă într-o carte veche, crede că este un semn de la soțul ei. O promisiune că se va întoarce la ea.

Londra, 1988

Încă din copilărie, Max a fost bântuit de un coșmar recurent: înconjurat de haosul îngrozitor al războiului, el are o misiune urgentă pe care știe că trebuie să o ducă la bun sfârșit. Dar, de fiecare dată, visul se termină cu el trezindu-se îngrozit, cu inima bătându-i cu putere din cauza ororii de pe câmpul de luptă. Disperat să înțeleagă de ce este bântuit de viziuni atât de îngrozitoare, Max pornește într-o călătorie care îl duce în Cornwall și la un bărbat pe nume Rupert Dash.

Melbourne, 1995

Florence primește o scrisoare de la o persoană pe care nu a cunoscut-o niciodată și care locuiește în cealaltă parte a lumii. Acest străin spune că își amintește o viață care a aparținut altcuiva înaintea lui. Ar putea fi acesta singura persoană pe care Florence a așteptat mai bine de o jumătate de secol să o întâlnească?

 

 „Nimeni nu scrie romane de dragoste epice mai frumoase decât Santa Montefiore.“ Jojo Moyes

Despre Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Născută în Anglia în 1970, Santa Montefiore a crescut la o fermă din Hampshire.

A studiat spaniola și italiana la Universitatea Exeter și a petrecut o bună parte din anii ’90 la Buenos Aires, unde a copilărit mama ei.

Locuiește la Londra împreună cu soțul ei, istoricul Simon Sebag Montefiore, și cei doi copii, Lily și Sasha.

Romanele Santei Montefiore au fost traduse în 20 de limbi și vândute în peste 3 milioane de exemplare în Anglia și Europa.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 mar. 2024
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Cristina Michaela Tache, Gabriel Florin Drăghici
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-767-8