- 50%

- 50%

-50%

Silver Bay

Autor: Jojo Moyes
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

Liza McCullen ├«ncearc─â s─â fug─â de trecutul ei, dar nu izbute╚Öte s─â-l uite. ╚śi totu╚Öi plajele pustii ╚Öi comunitatea str├óns unit─â din Silver Bay ├«i ofer─â libertatea ╚Öi siguran╚Ťa dup─â care t├ónje╚Öte ÔÇô dac─â nu pentru ea ├«ns─â╚Öi, m─âcar pentru fiica ei, Hannah. Totul p├ón─â c├ónd Mike Dormer vine ca oaspete ├«n...

Liza McCullen ├«ncearc─â s─â fug─â de trecutul ei, dar nu izbute╚Öte s─â-l uite. ╚śi totu╚Öi plajele pustii ╚Öi comunitatea str├óns unit─â din Silver Bay ├«i ofer─â libertatea ╚Öi siguran╚Ťa dup─â care t├ónje╚Öte ÔÇô dac─â nu pentru ea ├«ns─â╚Öi, m─âcar pentru fiica ei, Hannah.

Totul p├ón─â c├ónd Mike Dormer vine ca oaspete ├«n hotelul m─âtu╚Öii sale, iar lini╚Ötea micii localit─â╚Ťi este spulberat─â. Englezul manierat, cu haine elegante ╚Öi cu ochi tulbur─âtori, ar putea distruge tot ceea ce Liza s-a str─âduit at├ót de mult s─â protejeze: nu doar afacerea de familie ╚Öi golful cu balenele pe care ├«i place s─â le urm─âreasc─â, ci ╚Öi convingerea c─â nu va mai iubi ÔÇô c─â nu merit─â s─â mai iubeasc─â ÔÇô niciodat─â.

├Än ceea ce ├«l prive╚Öte, Mike nu se a╚Öteapt─â dec├ót s─â ├«ncheie o afacere, ├«ns─â descoper─â o comunitate de locuitori excentrici ╚Öi o femeie enigmatic─â ÔÇô iar lumea lui se va schimba pentru totdeauna.

 

┬áÔÇ×O carte ├«nc├ónt─âtoare ╚Öi emo╚Ťionant─â... Dialogurile ╚Öi pasajele descriptive compuse de Moyes sunt savuroase.ÔÇť Glasgow Herald

 

┬áÔÇ×O poveste nu doar romantic─â, ci ╚Öi surprinz─âtoare ╚Öi cu adev─ârat mi╚Öc─âtoare.ÔÇť The Times

 

JOJO MOYES ╚Öi-a publicat primul roman ├«n 2002, ╚Öi de atunci ├«nc─â 11 c─âr╚Ťi, toate extrem de bine primite de critic─â ╚Öi de cititori. De asemenea, a c├ó╚Ötigat de dou─â ori distinc╚Ťia Romantic NovelistÔÇÖs Award.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2019
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
400
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3445-0
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Despre Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes, jurnalistă și scriitoare britanică, s-a născut în 1969 la Londra. A studiat la Royal Holloway și Bedford New College, London University.

Cu o burs─â finan╚Ťat─â de The Independent, a absolvit un curs de jurnalism la City University din Londra ├«n 1992. Cu excep╚Ťia anului 1994, c├ónd a tr─âit ├«n Hong Kong ╚Öi a scris pentru Sunday Morning Post, Moyes a lucrat ├«n urm─âtorii zece ani la Independent ├«n diferite func╚Ťii. ├Än 2002 a devenit corespondent al ziarului pe teme de arte ╚Öi media.

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate