- 30%

Silver Bay

Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 16.04.2021

Liza McCullen încearcă să fugă de trecutul ei, dar nu izbutește să-l uite. Și totuși plajele pustii și comunitatea strâns unită din Silver Bay îi oferă libertatea și siguranța după care tânjește – dacă nu pentru ea însăși, măcar pentru fiica ei, Hannah. Totul până când Mike Dormer vine ca oaspete în...

Liza McCullen încearcă să fugă de trecutul ei, dar nu izbutește să-l uite. Și totuși plajele pustii și comunitatea strâns unită din Silver Bay îi oferă libertatea și siguranța după care tânjește – dacă nu pentru ea însăși, măcar pentru fiica ei, Hannah.

Totul până când Mike Dormer vine ca oaspete în hotelul mătușii sale, iar liniștea micii localități este spulberată. Englezul manierat, cu haine elegante și cu ochi tulburători, ar putea distruge tot ceea ce Liza s-a străduit atât de mult să protejeze: nu doar afacerea de familie și golful cu balenele pe care îi place să le urmărească, ci și convingerea că nu va mai iubi – că nu merită să mai iubească – niciodată.

În ceea ce îl privește, Mike nu se așteaptă decât să încheie o afacere, însă descoperă o comunitate de locuitori excentrici și o femeie enigmatică – iar lumea lui se va schimba pentru totdeauna.

 

 „O carte încântătoare și emoționantă... Dialogurile și pasajele descriptive compuse de Moyes sunt savuroase.Glasgow Herald

 

 „O poveste nu doar romantică, ci și surprinzătoare și cu adevărat mișcătoare.“ The Times

 

JOJO MOYES și-a publicat primul roman în 2002, și de atunci încă 11 cărți, toate extrem de bine primite de critică și de cititori. De asemenea, a câștigat de două ori distincția Romantic Novelist’s Award.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Mar 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
400
ISBN:
978-606-33-3445-0
Colectie
De același autor Vezi toate

Despre autor

Jojo Moyes

Jojo Moyes, jurnalistă și scriitoare britanică, s-a născut în 1969 la Londra. A studiat la Royal Holloway și Bedford New College, London University.

Cu o bursă finanțată de The Independent, a absolvit un curs de jurnalism la City University din Londra în 1992. Cu excepția anului 1994, când a trăit în Hong Kong și a scris pentru Sunday Morning Post, Moyes a lucrat în următorii zece ani la Independent în diferite funcții. În 2002 a devenit corespondent al ziarului pe teme de arte și media.

Din aceeasi categorie Vezi toate