- 30%

- 30%

Avantajul. De ce sănătatea organizațională este cel mai important atu în afaceri

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Avantajul. De ce sănătatea organizațională este cel mai important atu în afaceri


Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 27,93 lei

Versiuni disponibile

Un avantaj simplu, gratuit și la îndemâna oricui. Există un avantaj competitiv mult mai puternic decât oricare altul. Este această strategie superioară? Inovarea mai rapidă? Planurile de afaceri complexe? Nu. Patrick Lencioni afirmă că diferența dintre companiile de succes și cele mediocre are prea puțin de-a face cu...

Un avantaj simplu, gratuit și la îndemâna oricui. Există un avantaj competitiv mult mai puternic decât oricare altul. Este această strategie superioară? Inovarea mai rapidă? Planurile de afaceri complexe? Nu.

Patrick Lencioni afirmă că diferența dintre companiile de succes și cele mediocre are prea puțin de-a face cu ceea ce știu acestea și cu cât de inteligente sunt și mai mult cu cât sunt companiile de sănătoase. Nu există, susține el, o cale mai bună de a ajuta o companie să progreseze și să se dezvolte sănătos decât eliminând cauzele care stau la baza intrigilor de culise, a confuziei, a fluctuației de personal și, în general, a tuturor disfuncțiilor.

Regulile simple propuse de Lencioni îi pot fi de folos oricărui lider – fie el CEO, patron de firmă mică, director de școală sau de departament – pentru ca organizația pe care o conduce să atingă succesul la care a visat întotdeauna.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Dec 2014
Numar pagini:
attribute_icon
272
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-474-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  12 dec. 2014
Autor(i)  :  Patrick Lencioni
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140x200
ISBN  :  978-606-686-474-9