- 55%

Bethany si bestia

Seria: Bethany si Bestia
Nota ta:
100 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 22,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 21.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 22,46 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Poate că te întrebi uneori cum a dispărut ultimul exemplar al Păsării Dodo. Sau cum e să deții un monstru hrăpăreț în mansarda casei. La aceste întrebări îți vor răspunde cei trei eroi ai poveștii noastre.

Primul este „tânărul” Ebeneezer Tweezer, în vârstă de 511 ani, care arată însă de douăzeci și cinci, îngâmfat și dependent de elixire magice de întinerire. O vei cunoaște apoi pe Bethany, o puștoaică ironică și veșnic pusă pe șotii, dar cu suflet bun. Alături de ei, o bestie sclifosită și rea, care s-a decis să-și diversifice meniul și să vadă ce gust au copiii.

Ebeneezer, care depinde de poțiunile de tinerețe pe care bestia i le oferă în schimbul unor „gustări” originale, este gata să i-o servească pe micuță la tavă. Doar că Bethany nu e un copil ca oricare altul…

 

„Ce spectacol amuzant! O lectură pe cinste!Michelle Harrison, autoarea bestsellerului A Pinch of Magic

 

„Plin de forță, amuzant, original. Strălucit!“ Sam Copeland, autorul bestsellerului Charlie se transformă în cocoș

 

În curs de ecranizare în studiourile Warner Bros.

Roman publicat in 25 de țărie țări

 

 

JACK MEGGITT−PHILLIPS este scriitor, hoț de sandviciuri și paznic al bestiei. Poate fi întâlnit deseori bântuind prin mansarde, îmbrăcat cu veste bizare și plângându-se de zor despre cât de rea e bestia. Trăiește la Londra și a primit o interdicție de intrare pe viață în Insula Wintloriană.

ISABELLE FOLLATH Atunci când nu face ilustrații cu bestii sau cu obrăznicături slabe ca un țâr, Isabelle Follath își petrece timpul bând cantități periculoase de cafea în Zurich, deseori în compania soțului și a fiicei sale. De ani buni, se află în căutarea unei nuanțe perfecte de auriu-verzui – o culoare pe care nici măcar bestia nu a fost în stare s-o vomite.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 feb. 2021
Serie : Bethany si Bestia
Traducator(i) : Diana Dorobanțu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-6683-3