LiteraBlog Bestsellerul săptămânii la Editura Litera: „Respirație în doi“ de Nicholas Sparks

Bestsellerul săptămânii la Editura Litera: „Respirație în doi“ de Nicholas Sparks

Respirație în doi de Nicholas Sparks, autor vândut în peste 100 de milioane de exemplare, este bestsellerul săptămânii pe Litera.ro.

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, romanul explorează multiplele fațete ale dragostei, care ne testează loialitatea și ne lasă cu o întrebare: Cât timp poate să supraviețuiască un vis?

Despre Respirație în doi, bestseller apărut la Editura Litera

Hope Anderson se află la o răscruce în viața ei. Are 36 de ani și este de șase ani într-o relație cu un chirurg ortoped, cu care nu vede nicio perspectivă de căsătorie. În plus, tatăl ei a fost diagnosticat recent cu scleroză laterală amiotrofică. Hope simte nevoia să ia o pauză de câteva zile, așa că pleacă la casa de vacanță a familiei din Sunset Beach, în Carolina de Nord, ca să o pregătească pentru vânzare și cu speranța că va putea să ia o hotărâre asupra viitorului ei.

Tru Walls se află pentru prima dată în Carolina de Nord, dar este chemat la Sunset Beach, printr-o scrisoare, de un bărbat care susține că este tatăl lui. Tru e ghid de safari, născut și crescut în Zimbabwe, și speră să descifreze o parte din misterele care înconjoară viața și moartea mamei lui și să recupereze amintiri legate de ea.

Când cei doi se întâlnesc întâmplător, legătura bruscă dintre ei se dovedește incredibil de puternică, electrizantă, dar sentimentele pe care le au unul față de celălalt sunt umbrite de alegerile pe care trebuie să le facă, iar datoria față de familie primează în fața fericirii personale.

Ce spun criticii despre Respirație în doi de Nicholas Sparks

„Sparks este recunoscut pentru măiestria scriitoricească a romanelor sale de dragoste, care îi fac pe cititori să-și evalueze sentimentele profunde și să creadă în puterea dragostei.“ (Booklist)

„Peisajele superbe dau viață poveștii, într-o aventură minunată pentru amatorii de romane de dragoste. Fanii lui Sparks nu vor fi dezamăgiți.“ (Publishers Weekly)

Despre Nicolas Sparks

Autor vândut în mai bine de 100 de milioane de exemplare, Nicholas Sparks este unul dintre cei mai iubiți povestitori ai lumii. Cincisprezece dintre romanele lui au fost pe locul 1 în topul de bestselleruri New York Times, dar toate cărțile lui Nick, inclusiv memoriile scrise împreună cu fratele lui, Micah, au ajuns bestselleruri internaționale și au fost traduse în peste 50 de limbi.

Unsprezece romane ale lui Nicholas Sparks – The Choice, Cel mai lung drum (The Longest Ride), Cel mai de preț cadou (The Best of Me), Refugiul (Safe Haven), Talismanul norocos (The Lucky One), Ultimul cântec (The Last Song), Dragă John (Dear John), Nopți în Rodanthe (Nights in Rodanthe), Jurnalul unei iubiri (The Notebook), O plimbare de neuitat (A Walk to Remember) și Mesaj de departe (Message in a Bottle) – au fost ecranizate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.