LiteraBlog Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Partea îngerilor” de Bruno Combes

Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Partea îngerilor” de Bruno Combes

Partea îngerilor de Bruno Combes este bestsellerul săptămânii pe Litera.ro și  spune povestea Lisei, o femeie care și-a pierdut dorința de a trăi de la moartea accidentală a fiului ei.

Împreună cu soțul și fiica, părăsește Parisul pentru a se stabili la o fermă izolată din adâncurile Périgordului, numită Partea Îngerilor, în speranța de a-și reface viața. În zadar… Până în ziua în care descoperă, ascuns în podul vechii clădiri, jurnalul lui Alice, care a trăit în Partea Îngerilor cu optzeci de ani în urmă.

Citește un fragment din „Timpul Soarelui” de Tracy Rees

Pagină după pagină, Alice povestește toate chinurile prin care a trecut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, de la deportarea soțului ei în Germania până la cele mai grele suferințe pe care a trebuit să le îndure pentru a-și salva familia.

Două suflete pierdute se întâlnesc între zidurile acestui loc misterios. În fața curajului lui Alice, va găsi Lisa puterea de a-și reconstrui viața?

Citește un fragment în avanpremieră din „Necunoscuta din Paris” de Santa Montefiore

Litera3313b.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

CE SPUN CRITICII DESPRE PARTEA ÎNGERILOR

„Un roman foarte frumos și duios despre reconstrucție și reziliență. (…) Două povești de viață foarte emoționante, iar personajele sunt sensibile și interesante. A fost o mare plăcere să regăsesc stilul autorului, care m-a cucerit, deși subiectul este unul delicat de abordat.” (labibliothequedebichette)

„Cuvintele sunt scrise cu o dulceață sublimă, secvențele se succed cu mare profunzime și sinceritate, (…) nu poți lăsa din mână acest roman. De multe ori am avut lacrimi în ochi, emoțiile sunt puternice, foarte puternice.” (Coralie_and_co)

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.