LiteraBlog Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: Volumul „Cum să facem față persoanelor toxice” de Dr. Tim Cantopher

Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: Volumul „Cum să facem față persoanelor toxice” de Dr. Tim Cantopher

Cum să facem faţă persoanelor toxice de Dr. Tim Cantopher este bestsellerul săptămânii pe Litera.ro.

Oamenii care tind să-i pună pe ceilalți pe primul plan sunt deseori înconjurați de persoane toxice. Unele dintre acestea sunt atât de obositoare, încât realmente te pot îmbolnăvi. Profitorii, agresorii, leneșii, vampirii energetici, manipulatorii, lăudăroșii, narcisiștii, psihopații, dependenții și mulți alții – toți îți pun sănătatea și starea de bine în pericol dacă nu iei măsuri. Nu trebuie să crezi că majoritatea oamenilor sunt răi sau că totul se petrece din vina ta. Poate ai impresia că ceilalți se poartă urât cu tine pentru că nu ești suficient de bun. Iar atunci te străduiești și mai mult să le faci tuturor pe plac. Greșit! Ce trebuie să faci este să privești dincolo de persoanele toxice care te înconjoară. Pentru a reuși, trebuie să afli ce vrei cu adevărat și să înțelegi comportamentul oamenilor.

Câștigă libertatea de a face singur alegeri și de a-ți trăi viața!

Tipuri de persoane toxice și cum le identifici:

  • Persoane periculoase: agresori, sadici și psihopaț
  • Cum să înțelegi de ce unele persoane se comportă astfel
  • Familii toxice, medii toxice
  • Cum te poți apăra
  • Alege-ți prietenii cu atenție

Despre Tim Cantopher

Dr. Tim Cantopher a studiat la University College London și University College Hospital. S-a format ca psihiatru la St James’ Hospital din Portsmouth și la St George’s Hospital Medical School. Din 1983 este membru al Colegiului Regal al Psihiatrilor, iar în 1999 a fost ales în conducerea acestuia.

Urmărește un interviu cu Dr. Tim Cantopher în dialog cu Gabriela Maalouf!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.