LiteraBlog Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Povestea ei. 50 de femei care au schimbat lumea” de Katherine Halligan

Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Povestea ei. 50 de femei care au schimbat lumea” de Katherine Halligan

Povestea ei. 50 de femei care au schimbat lumea de Katherine Halligan este bestsellerul săptămânii pe Litera.ro.

„Orice vis măreț începe cu cel care-l visează. Nu uita niciodată că ai în tine puterea, răbdarea și pasiunea de a cuteza să schimbi lumea.” (Harriet Tubman)

În paginile acestei cărți, cititorii descoperă poveștile a cincizeci de fete și femei care au făcut pur și simplu lucruri extraordinare. Unele au câștigat premii, altele n-au fost niciodată apreciate și recunoscute în timpul vieții. Unele au murit tragic, în tinerețe, altele au trăit ani îndelungați.

Au devenit lideri, pictorițe, revoluționare, oameni de știință sau luptătoare idealiste, fiindcă au știut că, dacă vor să-și transforme visurile și speranțele în realitate, trebuie să zguduie lumea din temelii… și nu s-au temut să îndrăznească.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.