LiteraBlog CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Bianca Mereuță

CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Bianca Mereuță

Bianca Mereuță e autoare, creatoare de conținuturi educaționale și strategii de brand și, deloc în ultimul rând, o prezență caldă, cu puncte de vedere pertinente și un discurs calm și elegant.

O afacere construită de la zero, o comunitate online puternică, interesată de lectură ca ingredient sine qua non al educației și convingerea că profesionalismul și umanitatea construiesc societăți colaborative, nu conflictuale sunt puncte importante pe cartea de vizită a Biancăi.

Vă invităm să o ascultați în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu, într-un nou episod #CuVoceTare joi, 6 iulie, în premieră de la ora 19.00 pe Youtube și Facebook Litera, Spotify, RSS, Apple Podcasts și Google Podcasts.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.