LiteraBlog CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Sandra Gătejeanu Gheorghe

CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Sandra Gătejeanu Gheorghe

Sandra Gătejeanu Gheorghe, director de protocol în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și autoare Litera este invitata Ioanei Bâldea Constantinescu într-un nou episod #CuVoceTare care ne ajută să navigăm cu succes regulile de etichetă, protocol și ceremonial în secolul vitezei, al tehnologiei și al banking-ului online.

Vă invităm să urmăriți o discuție densă și pe alocuri amuzantă despre mail-uri scrise cu capslock, spațiul personal și respectarea lui când tastăm codul PIN la ATM, gafe de protocol la nivel înalt și legătura strânsă dintre cultura unei țări și regulile care îți asigură adecvarea atât în contextele publice, cât și în cele particulare.

Volumul Arta protocolului, semnat de Sandra Gătejeanu Gheorghe, poate fi achiziționat pe litera.ro și în toate librăriile partenere.

„Arta protocolului, semnată de Sandra Gătejeanu Gheorghe, [este] o lucrare plină de învăţăminte, precisă şi precis folositoare pentru toate categoriile de cititori, nu numai a diplomaţilor […] Mă bucur să descopăr că experienţa mai veche şi mai nouă a distinsei noastre colege rodeşte acum într-un manual teoretic şi practic de protocol şi etichetă.“ Emil Hurezeanu, ambasador

Episodul va fi live de joi, 22 iunie, în premieră de la ora 19.00 pe blog și pe Facebook Litera, pe Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.