LiteraBlog Dorin Zidaru, live din depozitul Editurii Litera

Dorin Zidaru, live din depozitul Editurii Litera

La cererea cititorilor și fanilor lui Dorin Zidaru, care a făcut o treabă foarte bună anul trecut, chiar de Black Friday, când a fost la sediul Editurii Litera și ne-a recomandat ce cărți să citim și mai ales cum să le citim, anul acesta, Dorin Zidaru se află din nou în vizită de lucru la depozitul Editurii Litera!

Io sun Dorin zidaru tikitaca Barceroma și pentru pă Anglea: tikitka Barcelondra. Băinene, pentru că dă ce-am intra io în laiv aici cu mine? Ma cheamă ăștia dăla Litera, că ști că anu trecu dă blefraide, dă la nebunia care am io toț zeii mei pă iutuburle mele, pă instagramele mele… toț idolii mei care mai m-a urmărit, a intra toți pă sait pâna-căzu saitu la ediptură. Da, le-a căzu saitu, preaf s-a făcu. Acu’ la ridica la lo și m-a chemat ca să mai dau o mână dă lavabilă, dă antiviruși, că ear vine belfraide ăsta! Da, ce vream să vă zi? -Țineț minte mare vorbă mare: – Băinene, citește-te!  

Dorin Zidaru a aflat care este oferta de Black Friday și ne comunică în exclusivitate:

Vezi aici oferta completă de Black Friday pe litera.ro!

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Personajul Dorin Zidaru este interpretat de actorul Marius Florea Vizante.

Personajul Dorin Zidaru, personaj creat de îndrăgitul actor român, a devenit celebru la începutul pandemiei de COVID-19. Marius Florea Vizante a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în 1997, la clasa profesorului Gelu Colceag, iar în prezent este actor la Teatrul de Comedie. Este cunoscut pentru rolurile din filmele „Restul de tăcere”, „Filantropica” și „E pericoloso sporgersi”.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.