LiteraBlog Editura Litera recomandă – „Fear the Walking Dead”, sezonul final, doar la AMC!

Editura Litera recomandă – „Fear the Walking Dead”, sezonul final, doar la AMC!

Din 15 mai pe ecranele din întreaga țară se difuzează, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00, „Fear the Walking Dead”.

Sezonul final din „Fear The Walking Dead” este unul memorabil! Pentru a reaprinde credința tuturor într-o lume mai bună, Morgan (Lennie James) și Madison (Kim Dickens) și-au propus să-l salveze pe Mo (care are acum opt ani) de PADRE.

După un final cu adevărat explosiv al sezonului al șaptelea, supraviețuitorii s-au întors cu noi provocări. Nu ratați ultimul sezon din super serialul ce a făcut istorie, #FEARTWD S8 doar la AMC!

Dacă nu ai văzut deja primul episod din noul sezon al serialului „Fear the walking Dead”, amintim că lumea nu s-a terminat niciodată când cineva a ratat un deadline. Ia-ți popcornul și, de pe canapeaua ta confortabilă, teleportează-te pe insula stăpânită de PADRE, pentru a lua parte la provocările pe care le întâmpină eroii serialului, în ultimul sezon!

Pe parcursul a șapte sezoane, am urmărit cu sufletul la gură lupta pentru supraviețuire a personajelor noastre preferate într-o lume apocaliptică plină de zombies și pericole iminente în „Fear the Walking Dead”. Am fost martorii unor alianțe puternice, dar și a unor trădări și pierderi dureroase.

Urmărește ultimul sezon la AMC, astăzi, de la ora 22:00!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.