LiteraBlog Hai și tu la Târgul Litera Mică! Te așteaptă reduceri de până la 70% și un cadou la fiecare comandă plasată

Hai și tu la Târgul Litera Mică! Te așteaptă reduceri de până la 70% și un cadou la fiecare comandă plasată

În perioada 4-7 martie 2021, pe Litera.ro are loc Târgul Litera mică. Am pregătit reduceri de până la 70% la cărțile pentru copii și cadou un set de carioci Disney Mickey & Friends la orice comandă. În plus, oferim transport gratuit la comenzile de peste 149 lei.

 Astfel, mii de titluri pentru cei mici pot fi achiziționate pe Litera.ro, la prețuri ce pornesc de la 5,97 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 10 lei

Numerele. Bebe învață și Mă pregătesc de școală. Primele cuvinte. Carte cu autocolante pot fi achiziționate cu doar 5,97 lei, fiind reduse cu 70%.

Și cărțile Disney beneficiază de reduceri de neratat. Astfel, Disney. Activități 2 ani. Desenează, colorează, numără și Disney Bebe. Prima mea carte de desenat – 2 ani costă doar 6,71 lei. Vampirina. Să pictăm împreună! Carte de colorat cu pensulă și acuarele poate fi achiziționată cu 9,96 lei, la fel și Bebe învață. Primele mele animale. Totodată, Disney. Regatul de gheață II. Desenele mele de vis beneficiază de 55% și poate fi cumpărată cu doar 8,96 lei, la fel și Disney. Fancy Nancy în tabără. Povești călătoare.

Cu mai puțin de 10 lei, puteți comanda pentru cei mici și alte titluri, între care: La mulți ani, Tomi! De Jane Hissey, Caramel, un pisoi curajos de Holly Webb, Povești de adormit copiii. Alice în Țara Minunilor, Pinnochio, Uriașul zgârcit, Bebe învață. Primele mele animale, În spațiu. 400 de autocolante refolosibile, Prima mea care de matematică, Patrula cățelușilor. Cățeluși în acțiune. Carte de activități, Iepurele și borcanul cu miere. Poveste cu pictograme. Nivelul 1, Maia și Alex. Misterul Mumiei de Martin Widmark, Nelly Rapp și fantoma din magazin, Sclipiri de geniu. Pitagora și numărul blestemat de Luca Novelli, Alfie. Cizmulițele lui Aflie de Shirley Hughes.

Titluri Litera care costă mai puțin de 15 lei

Titlurile pentru adolescenți beneficiază de 55% reducere la Târgul de carte Litera Mică. Astfel, fanii seriei „Clubul bonelor” pot achizițions Claudia și telefoanele anonime de Ann M.Martin cu doar 15,71 lei, iar Ideea genială a lui Kristie cu doar 13,96 lei. Și Bia. Lumea mea. Visurile mele. Jurnal secret poate fi cumpărată la un preț special: 13,97 lei, beneficiind de 65% reducere.

Părinții pot achiziționa pentru cei mici numeroase titluri cu mai puțin de 15 lei, între care: Prima mea carte despre oameni celebri de Jill Esbaum, Prietenul la nevoie se cunoaște de Julia Hubery și Caroline Pedler, Nu vă atingeți de mierea mea! De Jane Chapman și Tim Warnes, Incorigibilii de la Ashton Place. Urletul misterios de Maryrose Wood, Trenul către locurile imposibile de P.G.Bells, Un pui de vulpe rătăcit de Carolina Rabei, Școala animalelor magice. Ce de gropi! de Margit Auer și Nina Dulleck, Vreau să fiu inginer de roboți de Anna Claybourne.

Titluri Litera care costă mai puțin de 20 lei

Și părinții se bucură de super reduceri pe Litera.ro. Caietul părintelui. Emoțiile și Caietul părintelui. Încrederea în sine, Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenți de Gary Chapman, Caietele Filliozat. Frați și surori pot fi achiziționate cu 17,96 lei.

Cu mai puțin de 20 de lei pot fi achiziționate și enciclopedii și atlase precum: Prima mea carte despre animale de Catherine D.Hughes, Atlasul ilustrat al lumii pentru copii, 100 de lucruri despre corpul uman, Totul despre hărți.

Titluri Litera care costă mai puțin de 25 lei

Academia exploratorilor. Pana șoimului de Trudi Trueit, Patrula cățelușilor. Aventurile echipei salvatoare beneficiază de 50% reducere și pot fi achiziționate cu 22,45 lei, iar Jurnalul păstrătorului de spirite de Japhet Asher costă 24,47 lei.

Pentru copiii care iubesc poveștile de noapte bună, am pregătit reduceri la Poveștile de aur. Cele mai frumoase povești ale copilăriei, Disney. Iepurași. Primele mele povești de noapte bună, Povești de aur. Cele mai frumoase povești ale copilăriei și Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favili și Franceca Cavallo.

Titluri Litera care costă mai puțin de 30 lei

Atlasul aventurilor. Animale, Natura uimitoare. Carte de activități de Eilidh Muldoon, Prima mea carte despre animale de companie, Atlasul ilustrat pentru copii, Să învățăm mijloacele de transport. Set educativ cu puzzle sunt doar câteva dintre titlurile ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 30 de lei.

Părinții se bucură de 60% reducere la Cum să crești un copil extraordinar prin metoda Montessori de Tim Seldin, care costă 27,96 lei, fiind redusă de la 69,9 lei.

Fiecare comandă este însoțită de un cadou: setul de carioci Disney Mickey & Friends, 12 bucăți, în valoare de 12,99 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.