- 70%

-70%

Jurnalul păstrătorului de spirite

Preț special 20,97 lei

Reducere 70%

Preț standard 69,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 27.01.2021

JURNALUL PĂSTRĂTORULUI DE SPIRITE nu seamănă cu nicio carte pe care ai citit-o până acum! Scanează fiecare pagină cu ajutorul aplicației pe măsură ce citești povestea și vei descoperi o lume magică și misterioasă, plină de spirite de toate felurile, în care nimic nu e așa cum pare! Ai...

JURNALUL PĂSTRĂTORULUI DE SPIRITE

nu seamănă cu nicio carte pe care ai citit-o până acum!


Scanează fiecare pagină cu ajutorul aplicației pe măsură ce citești povestea și vei descoperi o lume magică și misterioasă, plină de spirite de toate felurile, în care nimic nu e așa cum pare! Ai curaj?

 

Agamemnon White – funcționar al SUMBRIS, Societatea pentru urmărirea morților vii – a dispărut. Nu ne-a rămas de la el decât jurnalul pe care îl ții acum în mâinile tale și în care Ag colecta... cele mai puternice spirite din lume!

 

Sarcina ta este să te înscrii în SUMBRIS, să citești jurnalul lui Ag și să ne ajuți să-l salvăm. Dar ai grijă!... În clipa când deschizi cartea, vei elibera spiritele pe care Ag le-a închis în ea. Poți să le capturezi din nou și să rezolvi misterul dispariției lui... fără să dispari tu însuți?

 

„... ar putea încuraja să citească o generație care nu se mai dezlipește de computer sau de jocurile pe telefonul mobil“ – The Times

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2019
Tip copertă:
Cartonată
Format:
185x255
Nr. pagini:
144
ISBN:
978-606-33-3473-3
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Din aceeasi categorie Vezi toate