Caietul parintelui. Increderea in sine

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
39,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 22.10.2021

S─â ai ├«ncredere ├«n tine ├«nseamn─â s─â vezi via╚Ťa ├«n roz! Colegi noi, poezii de spus cu voce tare, tab─âr─â de vacan╚Ť─â... Pentru a le face fa╚Ť─â ╚Öi, mai mult, pentru a te bucura de experien╚Ťe noi, care s─â-╚Ťi modeleze educa╚Ťia, merit─â s─â ai rezervorul ├«ncrederii ├«n tine plin! Vestea bun─â este c─â ├«ncrederea se...

S─â ai ├«ncredere ├«n tine ├«nseamn─â s─â vezi via╚Ťa ├«n roz! Colegi noi, poezii de spus cu voce tare, tab─âr─â de vacan╚Ť─â... Pentru a le face fa╚Ť─â ╚Öi, mai mult, pentru a te bucura de experien╚Ťe noi, care s─â-╚Ťi modeleze educa╚Ťia, merit─â s─â ai rezervorul ├«ncrederii ├«n tine plin! Vestea bun─â este c─â ├«ncrederea se ├«nva╚Ť─â ╚Öi se consolideaz─â. ├Än plus, ├«╚Ťi garanteaz─â autonomie, concentrare, creativitate, bun─âvoin╚Ť─â ╚Öi senin─âtate.

 

Cu ajutorul acestui ghid pentru p─ârin╚Ťi, vei cultiva ├«ncrederea ├«n propria familie: prin crearea unui mediu familial favorabil, care s─â pun─â bazele unei bune igiene a vie╚Ťii, ale ascult─ârii ╚Öi ale rela╚Ťiilor necesare dezvolt─ârii sale.

ÔÇó vei aplica 3 ritualuri zilnice: diminea╚Ťa, la ├«ntoarcerea de la ╚Öcoal─â ╚Öi seara, ├«nainte de culcare, sunt momente cheie de ├«mp─âr╚Ťit cu copilul t─âu.

ÔÇó vei adopta 4 programe care stimuleaz─â ├«ncrederea: autonomia, pentru a-╚Öi ├«nt─âri zona de ├«ncredere ├«n capacit─â╚Ťile proprii, afectivitatea, pentru a face plinul de siguran╚Ť─â afectiv─â, complicitatea, pentru a profita de momentele favorabile ╚Öi a le ├«nl─âtura pe cele de tensiune, z├ómbetul, pentru a vedea via╚Ťa ├«n roz.

ÔÇó vei descoperi cele 3 kituri ├«mpotriv─â sc─âderii ├«ncrederii: exerci╚Ťii de relaxare, medita╚Ťie ╚Öi masaj, pentru a face fa╚Ť─â mai u╚Öor fricii, timidit─â╚Ťii, stresului, precum ╚Öi emo╚Ťiilor de toate felurile.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
96
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
170x220
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4954-6
Traducator(i):
attribute_icon
Andreea Floricica
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS de acelasi autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  9 oct. 2020
Autor(i)  :  Florence Binay
Numar pagini  :  96
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  170x220
Categorie  :  Cultura generala
ISBN  :  978-606-33-4954-6
Traducator(i)  :  Andreea Floricica

Din aceeasi categorie

Vezi toate