- 70%

Caietul parintelui. Increderea in sine

Nota ta:
76 % of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 11,97┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 11,97┬álei

S─â ai ├«ncredere ├«n tine ├«nseamn─â s─â vezi via╚Ťa ├«n roz! Colegi noi, poezii de spus cu voce tare, tab─âr─â de vacan╚Ť─â... Pentru a le face fa╚Ť─â ╚Öi, mai mult, pentru a te bucura de experien╚Ťe noi, care s─â-╚Ťi modeleze educa╚Ťia, merit─â s─â ai rezervorul ├«ncrederii ├«n tine plin! Vestea bun─â este c─â ├«ncrederea se ├«nva╚Ť─â ╚Öi se consolideaz─â. ├Än plus, ├«╚Ťi garanteaz─â autonomie, concentrare, creativitate, bun─âvoin╚Ť─â ╚Öi senin─âtate.

 

Cu ajutorul acestui ghid pentru p─ârin╚Ťi, vei cultiva ├«ncrederea ├«n propria familie: prin crearea unui mediu familial favorabil, care s─â pun─â bazele unei bune igiene a vie╚Ťii, ale ascult─ârii ╚Öi ale rela╚Ťiilor necesare dezvolt─ârii sale.

ÔÇó vei aplica 3 ritualuri zilnice: diminea╚Ťa, la ├«ntoarcerea de la ╚Öcoal─â ╚Öi seara, ├«nainte de culcare, sunt momente cheie de ├«mp─âr╚Ťit cu copilul t─âu.

ÔÇó vei adopta 4 programe care stimuleaz─â ├«ncrederea: autonomia, pentru a-╚Öi ├«nt─âri zona de ├«ncredere ├«n capacit─â╚Ťile proprii, afectivitatea, pentru a face plinul de siguran╚Ť─â afectiv─â, complicitatea, pentru a profita de momentele favorabile ╚Öi a le ├«nl─âtura pe cele de tensiune, z├ómbetul, pentru a vedea via╚Ťa ├«n roz.

ÔÇó vei descoperi cele 3 kituri ├«mpotriv─â sc─âderii ├«ncrederii: exerci╚Ťii de relaxare, medita╚Ťie ╚Öi masaj, pentru a face fa╚Ť─â mai u╚Öor fricii, timidit─â╚Ťii, stresului, precum ╚Öi emo╚Ťiilor de toate felurile.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 9 oct. 2020
Autor(i) : Florence Binay
Traducator(i) : Andreea Floricica
Tip Coperta : Broșată
Format : 170x220
Numar pagini : 96
ISBN : 978-606-33-4954-6