- 55%

- 55%

-54.99%

Caietul parintelui. Increderea in sine

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Preț standard 39,90 lei Preț special 17,96 lei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 03.08.2021

Să ai încredere în tine înseamnă să vezi viața în roz! Colegi noi, poezii de spus cu voce tare, tabără de vacanță... Pentru a le face față și, mai mult, pentru a te bucura de experiențe noi, care să-ți modeleze educația, merită să ai rezervorul încrederii în tine plin! Vestea bună este că încrederea se...

Să ai încredere în tine înseamnă să vezi viața în roz! Colegi noi, poezii de spus cu voce tare, tabără de vacanță... Pentru a le face față și, mai mult, pentru a te bucura de experiențe noi, care să-ți modeleze educația, merită să ai rezervorul încrederii în tine plin! Vestea bună este că încrederea se învață și se consolidează. În plus, îți garantează autonomie, concentrare, creativitate, bunăvoință și seninătate.

 

Cu ajutorul acestui ghid pentru părinți, vei cultiva încrederea în propria familie: prin crearea unui mediu familial favorabil, care să pună bazele unei bune igiene a vieții, ale ascultării și ale relațiilor necesare dezvoltării sale.

• vei aplica 3 ritualuri zilnice: dimineața, la întoarcerea de la școală și seara, înainte de culcare, sunt momente cheie de împărțit cu copilul tău.

• vei adopta 4 programe care stimulează încrederea: autonomia, pentru a-și întări zona de încredere în capacitățile proprii, afectivitatea, pentru a face plinul de siguranță afectivă, complicitatea, pentru a profita de momentele favorabile și a le înlătura pe cele de tensiune, zâmbetul, pentru a vedea viața în roz.

• vei descoperi cele 3 kituri împotrivă scăderii încrederii: exerciții de relaxare, meditație și masaj, pentru a face față mai ușor fricii, timidității, stresului, precum și emoțiilor de toate felurile.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
170x220
Nr. pagini:
attribute_icon
96
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4954-6
Traducator(i):
attribute_icon
Andreea Floricica
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate