Caietul parintelui. Emotiile

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
39,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.10.2021

Stop crizelor de furie, geloziilor exagerate, entuziasmului debordant sau nevoii de iubire sufocante! Identificarea, ascultarea și canalizarea emoțiilor de către copil, sau chiar de către ceilalți, se învață! Obiectivul: savurează din plin momentele petrecute alături de copilul tău, oferă-i atuuri de preț pentru a se...

Stop crizelor de furie, geloziilor exagerate, entuziasmului debordant sau nevoii de iubire sufocante! Identificarea, ascultarea și canalizarea emoțiilor de către copil, sau chiar de către ceilalți, se învață! Obiectivul: savurează din plin momentele petrecute alături de copilul tău, oferă-i atuuri de preț pentru a se adapta și a comunica mai bine.

 

Cu ajutorul Micului meu caiet de emoții:

Vei înțelege cum funcționează emoțiile copilului tău, aflând despre micii hormoni asociați lui și despre efectele lor asupra creierului, despre limbaj, evoluția lui și factorii declanșatori.

Vei adopta cele 4 programe anticriză: furie, teamă, gelozie și stres. Pentru fiecare dintre aceste emoții, ce e de făcut și, mai ales, ce nu e bine să faci, cutia cu ustensile pentru profilaxie, înțelegerea și gestionarea momentelor dificile ale copilului.

Vei abuza de 4 programe de alimentare a stării de fericire: entuziasm, tandrețe, recunoștință, stimă de sine. Toate reflexele recomandate a fi adoptate pentru a-ți încuraja copilul, atitudinile de evitat pentru a nu-l pedepsi. Cutia cu ustensile pentru cultivarea și îmbăgățirea trăirilor pozitive ale copilului și micului tău trib.

Vei pune în practică cele 12 ritualuri propuse: rutine cotidiene, în timpul sau de la sfârșit de săptămână, de pus în practică pentru a răspunde nevoilor copilului tău, pentru a evita dezordinea scăpată de sub control și pentru a-l ajuta să fie fericit!

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
96
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
170x220
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6192-0
Traducator(i):
attribute_icon
Andreea Floricică
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  4 dec. 2020
Autor(i)  :  Cécile Neuville
Numar pagini  :  96
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  170x220
Categorie  :  Best of Non - Fictiune
ISBN  :  978-606-33-6192-0
Traducator(i)  :  Andreea Floricică

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate