- 30%

Burnout. Cum sa spargi cercul vicios al stresului

0% of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 34,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 34,99 lei

Această carte se deosebește de orice altceva vei citi despre epuizarea fizică, mentală și emoțională – pe scurt, despre burnout. Bazându-se pe date științifice, dar și pe numeroase povești de viață distilate în câteva personaje simpatice, autoarele Emily și Amelia Nagoski explică, într-un limbaj accesibil tuturor, de ce burnoutul le afectează mai mult pe femei și oferă un plan simplu pentru a reduce stresul, a face față emoțiilor neplăcute și a trăi „bucuroasă până la adânci bătrâneți“.

Află cum poți să finalizezi ciclul stresului și să reintri într-o stare echilibrată și productivă. Odihna, relațiile cu ceilalți și renunțarea la autocritică sunt secretele prevenirii burnoutului, dar și ale refacerii după o stare de epuizare.

Optimismul, generozitatea și energia autoarelor, umorul lor, sfaturile practice, exercițiile și fișele de lucru pe care le vei descoperi în carte te vor face să te simți gata de acțiune. Nu aștepta ca lumea să se schimbe – dă tu startul!

„Burnout este etalonul cărților de dezvoltare personală: prezintă teorii științifice revoluționare cu energie, empatie și inteligență. Autoarele știu exact ce se petrece în creierul tău obosit. Îți poate schimba cu adevărat viața!“ SARAH KNIGHT, autoarea bestsellerului Arta magică a durutului în cot

Citind această carte vei descoperi:

• ce înseamnă cu adevărat burnoutul și ce efect are asupra sănătății tale fizice și mentale;

• ce poți face pentru a finaliza ciclul biologic al stresului și pentru a-ți readuce corpul într-o stare de relaxare;

• de ce odihna, conexiunea umană și împrietenirea cu criticul interior sunt esențiale pentru prevenirea burnoutului;

• cum să faci diferența între stresul cauzat de surse externe și stresul cauzat de surse interne și cum să-i faci față;

• cum poți ajunge să-ți iubești corpul chiar dacă mass-media îți spune că mai ai de lucrat până să ajungi la cea mai bună versiune a ta;

• cum să identifici și să gestionezi cu succes gândurile negative și autocompătimirea.

 

EMILY NAGOSKI este cercetătoare, profesoară, vorbitoare motivațională și autoarea bestsellerului Arta sexualității. Deține un doctorat în sănătate și o diplomă de masterat în consiliere de la Universitatea din Indiana. Emily ține în mod regulat prelegeri pe teme legate de starea de bine, viața sexuală, cultura incluzivității și consideră că misiunea ei în viață este să învețe femeile să trăiască fericite în corpul lor.

AMELIA NAGOSKI are un doctorat în muzică de la Universitatea din Connecticut. Este asistent universitar și coordonator muzical la Universitatea Western New England și susține prezentări despre relevanța științei comunicării și a studiilor psihologice. Este convinsă că a înțelege muzica ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și unii pe alții.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 nov. 2023
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Mihaela Sofonea
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-429-5