- 50%

Cafeneaua sperantei

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei

NU POȚI SĂ-ȚI SCHIMBI TRECUTUL, DAR TU DECIZI CARE ȚI-E VIITORUL

Cândva, Delphine Jones a avut visuri mărețe. Inteligentă, frumoasă și ambițioasă, spera să urmeze școli prestigioase, să călătorească prin lume și să-și lase amprenta asupra domeniului în care avea să evolueze. Dar undeva pe drum, tânăra Delphine a eșuat... Acum ea e o mamă care își crește singură fiica, muncind într-o cafenea ca să-și câștige traiul și scotocind prin casă după monede rătăcite, cu care să poată răzbate de la o zi la alta. Nu-și dorește decât un cămin îndestulat și sigur pentru ea și pentru fiica ei, Em, dar, oricât s-ar strădui, nu reușește să-și atingă scopul. Însă există un lucru la care Delphine n-a renunțat niciodată: speranța.

Atunci când o scurtă pauză de la corvezile zilnice o forțează să-și lărgească perspectiva, ea începe să-și amintească cine e cu adevărat și care îi sunt talentele mulțumită cărora i s-a prezis cândva o afirmare spectaculoasă.

Orizontul ei se lărgește, oferindu-i noi oportunități, aventuri – dragoste, chiar –, cu condiția să-și lase trecutul în urmă o dată pentru totdeauna. Oare speranța poate să se transforme în ceva mai mult pentru Delphine și Em?

 

„Minunat! Un omagiu înălțător la adresa mamelor, fiicelor și prieteniei între femei, care m-a făcut să am o perspectivă mai optimistă asupra lumii. Mi-a plăcut enorm această carte, e o adevărată bucurie s-o citești.Clare Pooley

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 sept. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Beth Morrey
Traducator(i) : Simona Tatu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-630-319-256-7