- 55%

Cand viata bate filmul

Nota ta:
63 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 27,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 27,00 lei

Sunt mai multe feluri de a scrie o poveste de dragoste.

Nora Hamilton cunoaște formula iubirii mai bine decât oricine. Asta este meseria ei, ca autoare de scenarii pentru un canal de filme romantice. Dar când soțul ei pleacă de acasă, părăsindu-i pe ea și pe cei doi copii, Nora transformă eșecul căsniciei sale în bani, scriind cel mai bun scenariu al ei, Casa de ceai. Nimeni nu este mai surprins decât ea atunci când scenariul este cumpărat pentru marele ecran, iar casa ei veche de o sută de ani este aleasă ca loc de filmare. Și cum cel mai sexy bărbat din lume, Leo Vance, este distribuit în rolul indolentului său soț, viața Norei nu va mai fi niciodată aceeași.

În dimineața de după încheierea filmărilor și plecarea echipei, Nora îl găsește pe Leo pe veranda ei cu o sticlă de tequila pe jumătate golită și cu o propunere: să-i dea o mie de dolari pe zi ca să locuiască o săptămână în casa de ceai. Nu numai că cei șapte mii de dolari ar ajuta-o enorm pe Nora, dar el pare să aibă cu adevărat nevoie de acest refugiu.

Plină de căldură, de spirit și înțelepciune, Când viața bate filmul este cel mai convingător gen de poveste de dragoste, genul real, în care iubirea este complicată de muncă, de copii și de bagajul emoțional care s-a adunat. Pentru Nora și Leo, acest fel de dragoste este mai cuprinzător decât se poate exprima pe marele ecran.

 

„O carte inteligentă, proaspătă și romantică, plină de umor și căldură. N-am putut să o las din mână.Beth O’Leary

„Când viața bate filmul e o adevărată încântare. Fermecătoare, amuzantă, înălțătoare și realmente captivantă.“ Elin Hilderbrand

„Un carusel ingenios și emoționant, care se dovedește o adevărată surpriză.“ People

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 nov. 2023
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Laura Runcanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-630-319-409-7