- 35%

Cantec sub clar de luna

RRP: 49,90 lei Preț special 32,44 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 32,44 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Marianne este blocată într-o căsnicie nefericită, lipsită de iubire. După patruzeci și unu de ani, a ajuns la limită și, într-o seară la Paris, decide să treacă la acțiune. În urma unui moment dramatic pe malul Senei, Marianne își lasă viața în urmă și pornește spre coasta Bretaniei, cunoscută drept „capătul lumii“.

Aici întâlnește o pleiadă de localnici plini de culoare și de neuitat, care o surprind prin primirea lor caldă și prin ușurința naturală pe care par să o aibă cu toții, bucurându-se de micile momente ale vieții. Și, pe măsură ce părți din ea însăși pe care le uitase de mult timp se întorc în această lume nouă, Marianne învață că nu este niciodată prea târziu să înceapă căutarea a ceea ce ar fi trebuit să fie viața de la bun început.

Cu tot farmecul plin de vitalitate care a făcut din Mica librărie de pe Sena un bestseller îndrăgit, Cântec sub clar de lună este o poveste despre a doua șansă și o apreciere încântătoare a bucuriilor vieții în Franța.

 

George evocă minunat Bretania, cu țărmurile sale stâncoase, apele bogate în crustacee și originile sale celtice... Nu este un spoiler să spunem că acest roman oferă un final fericit − și unul satisfăcător, pe deasupra. The Washington Post

Despre Nina George

Nina George

Nina George

Nina George este ziaristă și scriitoare.

Este autoarea mai multor romane de succes și scrie, de asemenea, povestiri și articole.

Mica librărie de pe Sena s-a aflat peste un an pe listele de bestselleruri din Germania și a fost bestseller în Italia, Polonia și Olanda, fiind tradusă în peste 30 de limbi.

Nina George este căsătorită cu scriitorul Jens J. Kramer și locuiește la Berlin și în Bretania, Franța.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 dec. 2021
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Nina George
Traducator(i) : Daniela Cucu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-8313-7