- 30%

Castelul de langa lac

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 08.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Secrete și alegeri devastatoare pe fundalul uneia dintre cele mai întunecate perioade ale istoriei

1939, Berlin

Max Albrecht este tânărul și chipeșul moștenitor al unui superb castel aflat pe malul unui lac, unde a petrecut o copilărie fericită.

Pe măsură ce se apropie războiul, părinții săi îi spun că trebuie să se alăture partidului nazist pentru că altfel întreaga familie va fi ucisă.

Dar când iubita lui logodnică franceză, Isabelle, îi arată teribilul adevăr, Max se confruntă cu o alegere imposibilă: să-și protejeze familia sau să o salveze pe fata pe care o iubește?

2010, San Francisco

Anna Young e mulțumită cu viața ei. Are un prosper magazin de delicatese și se îngrijește de bunicul ei iubit, Max, care a crescut-o. Max nu i-a vorbit niciodată despre trecutul său până în momentul în care i-a înmânat o hârtie îngălbenită de vreme, cu planul unui castel, aflat la nord de Berlin. Cu un deget tremurător, a arătat spre plan și i-a spus:

„Am lăsat ceva acolo. Vreau să găsești ceea ce am lăsat în urmă“.

Când Anna ajunge la castelul dărăpănat din Germania, descoperă un inel de logodnă ascuns într-o cutie de catifea. Încearcă cu disperare să o găsească pe femeia cu care bunicul ei sperase să se căsătorească, dar sătenii din localitate se arată reticenți atunci când menționează numele lui Max. Aflat în San Francisco, acesta este acum în spital, prea bolnav pentru a vorbi cu ea. Oare ce făcuse Max cu atâția ani în urmă? Este Anna pregătită să afle secretul teribil pe care l-ar putea ascunde trecutul familiei sale?

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 12 ian. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Ella Carey
Traducator(i) : Ana-Maria Gonțea
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-9692-2