lips─â stoc

Ce spun eu si ce intelegi tu. De ce barbatii si femeile vorbesc limbi diferite

Nota ta:
20 % of 100
49,90 lei
lips─â stoc

De ce simt majoritatea femeilor c─â b─ârba╚Ťii nu vorbesc cu ele, ci doar le critic─â ╚Öi le ╚Ťin prelegeri? De ce au majoritatea b─ârba╚Ťilor impresia c─â femeile doar ├«i cic─âlesc ╚Öi nu trec niciodat─â la subiect? ╚śi poate te-ai ├«ntrebat adesea cu exasperare de ce, dup─â o conversa╚Ťie, un b─ârbat ╚Öi o femeie r─âm├ón cu idei complet diferite despre ce s-a discutat.

Deborah Tannen ne arat─â c─â nu e nimic ├«n neregul─â cu noi, cu partenerii sau cu rela╚Ťia noastr─â ╚Öi c─â, dac─â vrem s─â dep─â╚Öim eterna b─ât─âlie dintre sexe, trebuie s─â cunoa╚Ötem foarte bine diferen╚Ťele conversa╚Ťionale dintre femei ╚Öi b─ârba╚Ťi. Autoarea ne ofer─â instrumentele necesare pentru a ├«n╚Ťelege ce nu a mers ├«ntr-o discu╚Ťie ╚Öi pentru a g─âsi un limbaj comun care ne va consolida rela╚Ťiile at├ót acas─â, c├ót ╚Öi la serviciu.

Un adev─ârat fenomen intelectual ╚Öi cultural, cartea de fa╚Ť─â, pres─ârat─â cu numeroase exemple de dialog ╚Öi cu sfaturi practice pentru ameliorarea lui, ├«╚Ťi va schimba definitiv modul ├«n care prive╚Öti comunicarea.

 

ÔÇ×Deborah Tannen este o sociolingvist─â remarcabil─â, care ├«mbin─â sensibilitatea unei romanciere cu o extraordinar─â capacitate de analiz─â. Cartea ei ne prezint─â o investiga╚Ťie fascinant─â a liantului social care este conversa╚Ťia.ÔÇť Oliver Sacks

ÔÇ×O carte revigorant─â ╚Öi u╚Öor de citit despre problemele comunic─ârii dintre b─ârba╚Ťi ╚Öi femei.ÔÇť The New York Times Book Review

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 28 feb. 2022
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Deborah Tannen
Traducator(i) : Adrian Cotora
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-8365-6