- 30%

Cea mai spectaculoasă carte despre animale

Preț special 48,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 69,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Estimare livrare: 15.04.2021

Această carte minunat ilustrată te va conduce într-o călătorie de descoperiri fabuloase prin sălbăticie, în lumea animalelor.De la tigrul gata de atac sau hipopotamul impunător până la micuțul galago sau harnicul castor, această carte surprinde o varietate de animale fascinante. Vei vedea feline mari, precum leul și...

Această carte minunat ilustrată te va conduce într-o călătorie de descoperiri fabuloase prin sălbăticie, în lumea animalelor.
De la tigrul gata de atac sau hipopotamul impunător până la micuțul galago sau harnicul castor, această carte surprinde o varietate de animale fascinante. Vei vedea feline mari, precum leul și leopardul zăpezilor, dar și creaturi legendare, ca elefantul african și panda uriaș. Ilustrațiile spectaculoase sunt însoțite de date interesante, care îți vor dezvălui care este cel mai rapid mamifer terestru, ce mănâncă un koala sau cât de lungă este limba unei girafe! Descoperă în paginile cărții toate aceste lucruri și încă multe altele și vei dori să le răsfoiești mereu.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2018
Tip copertă:
Cartonată
Format:
272 x 370
Nr. pagini:
80
ISBN:
978-606-33-2135-1
Din aceeasi categorie Vezi toate