- 40%

- 40%

Cea mai spectaculoasă carte despre animale

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 69,90 lei Preț special 41,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 02.08.2021

Această carte minunat ilustrată te va conduce într-o călătorie de descoperiri fabuloase prin sălbăticie, în lumea animalelor.De la tigrul gata de atac sau hipopotamul impunător până la micuțul galago sau harnicul castor, această carte surprinde o varietate de animale fascinante. Vei vedea feline mari, precum leul și...

Această carte minunat ilustrată te va conduce într-o călătorie de descoperiri fabuloase prin sălbăticie, în lumea animalelor.
De la tigrul gata de atac sau hipopotamul impunător până la micuțul galago sau harnicul castor, această carte surprinde o varietate de animale fascinante. Vei vedea feline mari, precum leul și leopardul zăpezilor, dar și creaturi legendare, ca elefantul african și panda uriaș. Ilustrațiile spectaculoase sunt însoțite de date interesante, care îți vor dezvălui care este cel mai rapid mamifer terestru, ce mănâncă un koala sau cât de lungă este limba unei girafe! Descoperă în paginile cărții toate aceste lucruri și încă multe altele și vei dori să le răsfoiești mereu.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
272 x 370
Nr. pagini:
attribute_icon
80
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2135-1
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate