- 55%

- 55%

-54.99%

Cele mai frumoase orașe. 220 de destinații de neuitat

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 99,90 lei Preț special 44,96 lei

Reducere 55%

DESCOPERĂ ORAȘELE LUMII Vizitează lumea cu acest ghid mai special de călătorii. Experţii în turism de la National Geographic îţi prezintă cele mai interesante 220 de orașe ale lumii, ilustrate prin imagini spectaculoase și din perspective unice. Aventurează-te în canioanele urbane din Hong Kong...

DESCOPERĂ ORAȘELE LUMII

Vizitează lumea cu acest ghid mai special de călătorii. Experţii în turism de la National Geographic îţi prezintă cele mai interesante 220 de orașe ale lumii, ilustrate prin imagini spectaculoase și din perspective unice. Aventurează-te în canioanele urbane din Hong Kong și Istanbul. Vizitează canalele magnifice și comorile ascunse din Sankt-Petersburg și Veneţia. Simte pasiunea în atmosfera incendiară din Rio de Janeiro și Havana. Încheie-ţi călătoria în jurul lumii, descoperind secretele micilor comori, precum Halifax din Nova Scotia sau neconvenţionalul Asheville, din Munţii Apalași. La fiecare popas, simte pulsul autentic al fiecărui oraș. Seria de prezentări îţi dezvăluie faţa nevăzută a orașelor, detalii interesante, simboluri remarcabile, secrete locale, dar și bizarerii. Fotografiile surprinzătoare ilustrând prezentul și trecutul reprezintă adevărate capsule ale timpului care surprind ritmul accelerat de transformare al acestor metropole fascinante. În plus, câteva personalităţi autohtone îţi prezintă locurile lor favorite: de la barurile din Berlin preferate de renumitul muzician Joe Jackson până la trattoria unde primarul Romei mănâncă de obicei alături de familia sa. Volumul include și 16 liste tematice cu cele mai interesante orașe din lume: de la mâncăruri deosebite până la stilul de viaţă ecologic.

Un ghid autentic, surprinzător, dinamic. Descoperă de ce fiecare oraș ilustrat este catalogat drept unul dintre cele mai interesante ale lumii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
336
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
230 x 300
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0096-7
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  24 iun. 2016
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  230 x 300
Categorie  :  Non - Fictiune
ISBN  :  978-606-33-0096-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate