lipsă stoc

Changi

Seria: Serie de autor James Clavell
Nota ta:
91 % of 100
59,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Doar unul din cincisprezece oameni are puterea, norocul şi inteligenţa de a supravieţui în închisoarea japoneză Changi, aflată în extremitatea estică a insulei Singapore. Şi deasupra tuturor se află cel supranumit Împăratul, un caporal american care caută pe toate căile şi folosindu-şi toate aptitudinile să-i domine atât pe prizonieri, cât şi pe cei care îi ţin captivi. Armele sale sunt curajul, profunda cunoaştere a naturii umane, precum şi pragmatismul şi simţul afacerilor într-o societate japoneză care, asemenea celei britanice, este structurată cu stricteţe pe clase, dar este legată de un cod al onoarei falimentar.

Inspirat din propria experienţă dramatică trăită în captivitate, la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, Changi, romanul de debut al lui James Clavell, este o poveste despre supravieţuire scrisă în stilul inimitabil al celebrului autor de mai târziu al monumentalului bestseller Shōgun.

 

„O poveste plină de suspans, teribil de captivantă.“ Ian Fleming

 

Changi este cel mai bun roman în limba engleză care s-a născut din lagărele japoneze de prizonieri de război... James Clavell este un povestitor înnăscut. Poveştile lui sunt complicate şi captivante. Eşti disperat să afli ce se va întâmpla cu aceste personaje pentru că ele îţi amintesc de oameni pe care îi ştii din propria viaţă şi propriile experienţe, aflaţi în circumstanţe ciudate, uneori îngrozitoare.“ John Simpson

Detalii produs

Data apariției : 4 sept. 2020
Serie : Serie de autor James Clavell
Autor(i) : James Clavell
Traducator(i) : Sergiu Celac
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 464
ISBN : 978-606-33-5791-6