lips─â stoc

- 40%

Cine conduce lumea?

Nota ta:
88 % of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 23,94┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 23,94┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Într-o analiză incisivă și minuţioasă a situaţiei internaţionale actuale, Noam Chomsky examinează modalitatea în care Statele Unite, în ciuda creșterii importanţei Europei și Asiei, încă mai stabilește, la nivel general, termenii discursului global.

Inspirându-se dintr-o gamă largă de exemple, de la istoria sordidă a implicării americane în Cuba, la sancţiunile împotriva Iranului, Chomsky detaliază modul în care retorica americană despre libertate și drepturile omului diferă atât de adesea de acţiunile sale. Analizează în profunzime conflictele din Irak, Afghanistan și Israel/Palestina, furnizând detalii neașteptate și nuanţate despre mecanismele imperiale ale planetei noastre din ce în ce mai haotice.

╚śi, ├«n noua postfa┼ú─â, se refer─â la alegerea lui Donald Trump ca pre╚Öedinte ╚Öi la ce ├«nseamn─â aceasta pentru societatea american─â. Necru┼ú─âtoare ╚Öi meticulos documentat─â, Cine conduce lumea? ne furnizeaz─â ├«n┼úelegerea indispensabil─â a problemelor centrale ale timpului nostru, exact lucrul pe care ├«l a╚Öteptam de la Chomsky.

Pentru toţi cei care vor să afle mai multe despre lumea în care trăiesc... există un singur răspuns: citiţi Noam Chomsky. New Statesman

Chomsky este un fenomen global... Poate chiar cea mai citit─â voce american─â despre politica extern─â la nivel mondial. The New York Times Book Review

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 oct. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Noam Chomsky
Traducator(i) : Doru C─âst─âian
Tip Coperta : Broșată
Format : 110X165
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-4212-7