lipsă stoc

Ciocnirea civilizațiilor și refacerea ordinii mondiale. Vol. 127

Nota ta:
40 % of 100
39,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Bazată pe un faimos articol al autorului publicat în Foreign Affairs în 1993, Ciocnirea civilizaţiilor şi refacerea ordinii mondiale este o analiză provocatoare şi profetică asupra politicii mondiale după căderea comunismului.

Renumitul politolog explică modul în care „civilizaţiile“ au devenit forţa motrice în politica mondială contemporană, înlocuind naţiunile şi ideologiile, şi oferă o analiză strălucită a climatului actual şi a posibilităţilor viitoare ale culturii politice în continuă schimbare din lumea noastră.

Încă de la început, lucrarea a suscitat nenumărate polemici și continuă să o facă, deși multe dintre previziunile lui Huntington nu s-au adeverit în timp.

 

Sam Huntington, unul dintre cei mai cunoscuți politologi occidentali, realizează o analiză provocatoare pentru înţelegerea realităţilor politicii globale în secolul următor. Ciocnirea civilizaţiilor şi refacerea ordinii mondiale este una dintre cele mai importante cărţi apărute de la sfârşitul Războiului Rece. Henry A. Kissinger

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 aug. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Liana Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 672
ISBN : 978-606-33-4088-8