special_discount_tag

- 52%

- 52%

-52%

Conacul cu amintiri

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 23,95┬álei

Reducere 52%

în stoc

Estimare livrare: 07.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
23,95 lei
├Änc─â ├«ndurerat─â de pierderea mamei, Lucy Kincaid p─âr─âse╚Öte Nashville ╚Öi se ├«ndreapt─â spre vechiul or─â╚Öel Cape Hudson, Virginia. Se duce s─â vad─â casa pe care a mo╚Ötenit-o ÔÇô una despre care nici nu ╚Ötia c─â exist─â, l─âsat─â mo╚Ötenire de o femeie pe care nu a cunoscut-o niciodat─â. ├Än centrul acestui mister se afl─â...

├Änc─â ├«ndurerat─â de pierderea mamei, Lucy Kincaid p─âr─âse╚Öte Nashville ╚Öi se ├«ndreapt─â spre vechiul or─â╚Öel Cape Hudson, Virginia. Se duce s─â vad─â casa pe care a mo╚Ötenit-o ÔÇô una despre care nici nu ╚Ötia c─â exist─â, l─âsat─â mo╚Ötenire de o femeie pe care nu a cunoscut-o niciodat─â. ├Än centrul acestui mister se afl─â speran╚Ťa c─â poate-poate ├«n acest conac de vacan╚Ť─â ar putea g─âsi r─âspunsuri la nesf├ór╚Öitele ├«ntreb─âri despre trecutul mamei... inclusiv cine este tat─âl ei biologic.

În loc de bungalow-ul pitoresc din Virginia la care se aștepta, Lucy descoperă o moșie veche și grandioasă cu multe ascunzișuri - suficient de mare pentru a adăposti un secol de secrete, pasiuni și trădări. Tot acolo se găsește și un străin chipeș și enigmatic, un bărbat care urmează să revendice moștenirea lui Lucy.

Pe măsură ce Lucy cercetează trecutul, descoperind moștenirea secretă de la Cabana de iarnă, va ajunge să descopere la fel de multe lucruri despre istoria familiei sale ca și despre ea însăși. Căutând, ea ar putea găsi în sfârșit singurul lucru pe care nu l-a avut niciodată cu adevărat: un cămin.

 

Ofer─â o incursiune ├«n trecutul celor care ╚Öi-au f─âcut averile la ├«nceputul anilor 1900 ╚Öi ajunge p├ón─â ├«n prezent, iar misterul ╚Öi romantismul condimenteaz─â o poveste cu multiple fa╚Ťete, care va fi cu siguran╚Ť─â pe placul tuturor. The New York Journal of Books

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
352
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7866-9
Traducator(i):
attribute_icon
Diana Doroban╚Ťu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  23 sept. 2021
Autor(i)  :  Mary Ellen Taylor
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  137x200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-7866-9
Traducator(i)  :  Diana Doroban╚Ťu

Din aceeasi categorie

Vezi toate