- 40%

Copilul care a supravietuit

0% of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei

În timp ce este mânată pe impunătoarele porţi ale lagărului de concentrare Mauthausen, Lore nu-şi face prea multe speranţe că va scăpa vreodată cu viață de acolo. După ce a fost prinsă că s-a folosit de poziţia ei ca dactilografă în slujba SS-ului pentru a-și salva prietenii evrei, acum este considerată dușman al statului. Iar pentru cei care se fac vinovați de trădare, moartea este de obicei singura ieșire.

Dar când Lore îl cunoaște pe deținutul politic Wolf, dorința lui arzătoare de libertate și încrederea nestrămutată în dreptate aprind o scânteie de speranță în sufletul ei. Împreună, ei comit supremul act de rezistență împotriva odiosului SS, îndrăgostindu-se cu disperare unul de celălalt. Iar când Lore rămâne însărcinată, cei doi îşi dau seama că nu mai este de ajuns să supraviețuiască, ci trebuie să pună la cale un plan de evadare.

După ce naște în secret în baraca ei, lui Lore i se frânge inima când se vede nevoită să-i încredințeze mica ei minune lui Wolf, ea însăşi fiind prea slăbită ca să li se alăture. Printre lacrimi și promisiuni de revedere, Wolf pleacă în noapte, împreună cu nou-născutul, iar Lore rămâne să se întrebe dacă vor reuși să se regăsească vreodată, în cazul în care vor supraviețui toți trei.

Bazat pe evenimente reale, Copilul care a supravieţuit spune povestea incredibilă și inspirațională a doi oameni care riscă totul pentru a reuși imposibilul: să aducă pe lume o nouă viață, în mijlocul unui lagăr al morții. Acest roman emoționant ne arată că, până și în bezna cea mai adâncă, dragostea poate găsi o cale...

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 apr. 2024
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Ellie Midwood
Traducator(i) : Irina-Marina Borțoi
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-630-319-786-9