Copilul deștept. Învățăm să desenăm. 5-7 ani

Seria: 5188

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
23,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

Destinată copiilor de la 2 la 7 ani, colecția Copilul deștept este un ajutor prețios în pregătirea pentru școală a copilului dumneavoastră. Cărțile sunt elaborate pe baza unor procedee simple și eficiente de învățare și beneficiază de contribuția unor pedagogi experimentați, iar ilustrațiile captivante și textele...

Destinată copiilor de la 2 la 7 ani, colecția Copilul deștept este un ajutor prețios în pregătirea pentru școală a copilului dumneavoastră. Cărțile sunt elaborate pe baza unor procedee simple și eficiente de învățare și beneficiază de contribuția unor pedagogi experimentați, iar ilustrațiile captivante și textele interesante vor face realizarea exercițiilor atractivă și facilă.

Lucrând succesiv cu aceste cărți, pe măsură ce creste, viitorul școlar va învăța să numere și să calculeze, să citească și să scrie, să se exprime corect, își va dezvolta gândirea logică, spiritul de observație, atenția, memoria și imaginația. Adaptarea să în primii ani de școală va fi astfel facilitată și, mai ales, va descoperi că aceasta poate fi nu doar o experiență utilă, ci și plăcută.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2013
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
200x265
Nr. pagini:
attribute_icon
80
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-185-4
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate