- 60%

- 60%

-60.02%

Crăiasa Zăpezii. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic

Seria: 5314

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 12,43 lei Preț special 4,97 lei

Reducere 60%

în stoc

Descriere Crăiasa Zăpezii. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic

Activitățile din acest caiet de lucru vor contribui la formarea abilităților artistice ale copilului, la dezvoltarea vorbirii, a gândirii creative, a motricității fine a mâinilor, la îmbogățirea cunoștințelor sale despre mediul înconjurător. Prin folosirea materialelor suplimentare, cum ar fi bucăți de țesătură,...

Descriere Crăiasa Zăpezii. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic

Activitățile din acest caiet de lucru vor contribui la formarea abilităților artistice ale copilului, la dezvoltarea vorbirii, a gândirii creative, a motricității fine a mâinilor, la îmbogățirea cunoștințelor sale despre mediul înconjurător. Prin folosirea materialelor suplimentare, cum ar fi bucăți de țesătură, foițe de staniol, vată etc., veți obține obiecte mai interesante.

Cu ajutorul acestui caiet de lucru, copiii de 3–5 ani vor învăța să creeze figuri minunate din vată. Materialul se va aplica, de cele mai multe ori, pe desen. La unele activități, sub text găsiți un model pentru a vă orienta în realizarea figurii. Istorioara interesantă și desenele frumos colorate vor menține atenția copilului pentru mult timp.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Dec 2012
Tip copertă:
Capsată
Format:
290x215
Nr. pagini:
16
ISBN:
978-9975-74-406-5
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 14.05.2021

Din aceeasi categorie Vezi toate