- 65%

Creierul fericit. Cum sa fim calmi, relaxati si sa avem incredere in noi cu ajutorul neuropsihologiei

Nota ta:
63 % of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 17,50 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 17,50 lei

Creierul nostru învață în permanență, așa că este proiectat să fie schimbat de experiențele pe care le trăim. El are însă tendința naturală de a se agăța de tot ce e negativ și e foarte reticent când vine vorba de memorarea informațiilor pozitive. Lucrul acesta ne-a fost necesar de-a lungul evoluției, dar în lumea modernă ne împiedică să ne bucurăm cu adevărat de viață.

Rick Hanson, renumit psiholog și specialist în neuroștiințe, ale cărui cărți au fost traduse în 31 de limbi, ne dezvăluie puterea experiențelor pozitive de a ne schimba funcționarea creierului, mentalitatea – și, prin urmare, viața – în bine.

Pornind de la cele mai noi descoperiri din domeniul neuroștiințific, prezentate într-un limbaj accesibil, cu ajutorul unor exerciții simplu de efectuat, cartea ne ajută să aplicăm corect cunoștințele legate de funcționarea creierului pentru a învăța să ne transformăm, să fim fericiți, optimiști și încrezători în propriile forțe.

 

„Cultivarea fericirii este una dintre cele mai importante abilități pe care ni le putem dezvolta de-a lungul vieții. Această carte ne pune la dispoziție pași simpli și accesibili pentru a atinge pacea și bucuria.“ THICH NHAT HANH

„Unul dintre cei mai mari specialiști în antrenarea minții ne arată cum să cultivăm părțile bune și utile din interiorul nostru. Un dar inspirat și înțelept, alături de exerciții optimiste, care îi vor ajuta realmente pe cititori. O carte despre speranță și bucurie!Dr. PAUL GILBERT

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 apr. 2023
Colectie : Introspectiv
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-9929-9