- 35%

Creierul Pentagonului

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 59,90┬álei Pre╚Ť special 38,94┬álei
în stoc

Estimare livrare: 18.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,90┬álei Pre╚Ť special 38,94┬álei

Pentru a realiza fascinanta poveste a celei mai secrete, mai puternice ╚Öi mai controversate agen╚Ťii militare de cercetare ╚Ötiin╚Ťific─â, Annie Jacobsen se folose╚Öte de surse din interior, de interviuri ├«n exclusivitate, de documente private ╚Öi de memorii declasificate, schi╚Ť├ónd imaginea ÔÇ×Creierului PentagonuluiÔÇť, de la ├«nceputurile sale din plin R─âzboi Rece, ├«n 1958, p├ón─â ├«n prezent.
Aceasta este cartea esen╚Ťial─â despre DARPA ÔÇô o relatare impresionant─â despre punctul clandestin de intersec╚Ťie ├«ntre ╚Ötiin╚Ť─â ╚Öi armata american─â ╚Öi rezultatele adesea uimitoare, futuriste ╚Öi ├«nsp─âim├ónt─âtoare ale acestei ├«nt├ólniri.
ÔÇ×O explorare fascinant─â ╚Öi uneori incomod─â a Agen╚Ťiei pentru Proiecte de Cercetare Avansat─â ├«n domeniul Ap─âr─ârii.ÔÇť
Washington Post
ÔÇ×O relatare minu┼úios documentat─â despre o agen┼úie guvernamental─â de mici dimensiuni, dar puternic─â, ale c─ârei cercet─âri militare afecteaz─â profund scena mondial─â.ÔÇť
Comitetul Premiului Pulitzer
Annie Jacobsen este autoarea bestsellerurilor Zona 51 (carte ap─ârut─â la Editura Litera ├«n 2012) ╚Öi Operation Paperclip. A fost editor la Los Angeles Times Magazine ╚Öi este absolvent─â a Universit─â╚Ťii Princeton. Locuie╚Öte la Los Angeles, cu so╚Ťul ╚Öi cei doi fii.

Despre Annie Jacobsen

Annie Jacobsen

Annie Jacobsen

ANNIE JACOBSEN este autoarea bestsellerurilor Zona 51 (carte ap─ârut─â la Editura Litera ├«n 2012), Creierul Pentagonului (Editura Litera, 2018), finalist al Premiului Pulitzer, ╚Öi Operation Paperclip. A fost editor la Los Angeles Times Magazine ╚Öi este absolvent─â a Universit─â╚Ťii Princeton. Locuie╚Öte la Los Angeles, cu so╚Ťul ╚Öi cei doi fii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 sept. 2018
Colectie : Kronika
Autor(i) : Annie Jacobsen
Tip Coperta : Broșată
Format : 137 x 200
Numar pagini : 576
ISBN : 978-606-33-2976-0