Creierul Pentagonului

Nota ta:
70 % of 100
44,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 02.10.2023

Versiuni disponibile

Pentru a realiza fascinanta poveste a celei mai secrete, mai puternice ╚Öi mai controversate agen╚Ťii militare de cercetare ╚Ötiin╚Ťific─â, Annie Jacobsen se folose╚Öte de surse din interior, de interviuri ├«n exclusivitate, de documente private ╚Öi de memorii declasificate, schi╚Ť├ónd imaginea ÔÇ×Creierului PentagonuluiÔÇť, de la ├«nceputurile sale din plin R─âzboi Rece, ├«n 1958, p├ón─â ├«n prezent.

Aceasta este cartea esen╚Ťial─â despre DARPA ÔÇô o relatare impresionant─â despre punctul clandestin de intersec╚Ťie ├«ntre ╚Ötiin╚Ť─â ╚Öi armata american─â ╚Öi rezultatele adesea uimitoare, futuriste ╚Öi ├«nsp─âim├ónt─âtoare.

 

O explorare fascinant─â ╚Öi uneori incomod─â a Agen╚Ťiei pentru Proiecte de Cercetare Avansat─â ├«n domeniul Ap─âr─ârii. Washington Post

 

O relatare minuţios documentată despre o agenţie guvernamentală secretă, mică, dar puternică, ale cărei cercetări militare afectează profund scena mondială. Comitetul Premiului Pulitzer

Despre Annie Jacobsen

Annie Jacobsen

Annie Jacobsen

ANNIE JACOBSEN este autoarea bestsellerurilor Zona 51 (carte ap─ârut─â la Editura Litera ├«n 2012), Creierul Pentagonului (Editura Litera, 2018), finalist al Premiului Pulitzer, ╚Öi Operation Paperclip. A fost editor la Los Angeles Times Magazine ╚Öi este absolvent─â a Universit─â╚Ťii Princeton. Locuie╚Öte la Los Angeles, cu so╚Ťul ╚Öi cei doi fii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 10 dec. 2020
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Annie Jacobsen
Traducator(i) : Gabriel Tudor
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 816
ISBN : 978-606-33-6575-1