- 30%

Crimele de la internat

Nota ta:
78 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Moartea neașteptată a unui elev din internatul Fleat House de la St Stephen – o școală privată din inima ținutului Norfolk – este un eveniment șocant pe care directorul internatului este înclinat să-l numească un tragic accident.

Însă poliția locală nu poate exclude crima și cazul prilejuiește revenirea în activitate a inspectoarei Jazmine „Jazz“ Hunter. Jazz a avut propriile motive de a se retrage din cariera pe care o avea în poliția londoneză, așa că acceptă cu reținere să conducă investigația acestui caz, doar ca pe o favoare făcută fostului său șef.

Alături de sergentul său loial, Alastair Miles, Jazz pătrunde în universul închis al școlii și, când începe să cerceteze circumstanțele morții tragice a lui Charlie Cavendish, evenimentele iau o turnură îngrijorătoare.

Charlie este demascat ca un hărțuitor arogant și se dovedește că cei din jurul său au avut atât motivele, cât și oportunitatea de a-i înlocui medicamentul pe care îl lua zilnic pentru epilepsie.

În timp ce personalul școlii strânge rândurile, dispariția unuia dintre elevi, Rory Millar, și moartea bătrânului profesor de limbi clasice îi deschid lui Jazz noi direcții de cercetare, care însă sunt menite să complice și mai mult ancheta.

Apoi, încă o descoperire macabră face ca această investigație să devină cât se poate de provocatoare pentru cariera sa. Pentru că Fleat House ascunde secrete mai întunecate decât și-ar fi putut imagina Jazz vreodată...

 

„Cu personaje plăcute, complexe și cu o intrigă alertă, acesta este un roman polițist inteligent construit, pe care cititorii îl vor savura.Sunday Express

„Dialog vioi și personaje credibile într-un roman de suspans alert și fascinant.“ Daily Mail

„Un roman de investigație palpitant pentru fanii genului, și încă o comoară adăugată moștenirii Lucindei Riley.Lancashire Post

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul roman.

Cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri în topul Sunday Times și New York Times. Lucinda lucrează la seria Cele șapte surori, care spune povestea a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă și a constelației cu același nume.

Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

În prezent, o mare companie de producție de la Hollywood se pregătește pentru ecranizarea seriei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 feb. 2023
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Lucinda Riley
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 464
ISBN : 978-606-33-9739-4