- 35%

Cronicile Dragonilor. Îmblânzitorul Dragonilor

Seria: 5191

Lucinda Hare
Preț special 19,44 lei

Reducere 35%

Preț standard 29,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
-Ce poveste ați vrea să ascultați în seara asta? -Îmblânzitorul Dragonilor! strigară cu toții în cor, strângându-se unii în alții, în vreme ce afară vântul sufla vijelios, iar lunile pluteau ca niște corăbii pe norii zdrențuiți. Domnița Quenelda a avut dintotdeauna o legătură misterioasă cu dragonii. Visul ei...

-Ce poveste ați vrea să ascultați în seara asta?
-Îmblânzitorul Dragonilor! strigară cu toții în cor, strângându-se unii în alții, în vreme ce afară vântul sufla vijelios, iar lunile pluteau ca niște corăbii pe norii zdrențuiți.
Domnița Quenelda a avut dintotdeauna o legătură misterioasă cu dragonii. Visul ei este acela de a zbura pe un dragon de luptă, alături de tatăl său, comandantul Gărzii Dragonilor, în războiul cumplit pe care locuitorii din Împărățiile Celor Șapte Mări îl poartă de sute de ani cu goblinii.
Dorința cea mai mare a micuțului Rădăcină este să se țină cât mai departe de dragonii înspăimântători, cu limbile lor de foc. Când este numit scutier al tinerei Quenelda, încep să sară cu adevărat scântei.
În ciuda tuturor așteptărilor, între cei doi se naște o prietenie adevărată. Când Domul Dragonilor este amenințat de un complot mortal, domnița Quenelda și curajosul ei scutier vor reuși să dejoace planurile unui uneltitor perfid, a cărui identitate îmbracă straie surprinzătoare.
Prima carte din Cronicile Dragonilor ne dezvăluie un tărâm de legendă și o poveste magică, despre curaj, loialitate și prietenie.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
140 x 200
Nr. pagini:
336
ISBN:
978‑606‑600‑626‑2
Din aceeasi categorie Vezi toate