- 40%

Cucereste-ma

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 29,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 29,94 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SECRETELE I-AU DESPĂRȚIT.

POATE IUBIREA SĂ-I ELIBEREZE?

Alexander avea lumea la picioare și pe mine în genunchi în fața lui, dar secretele au intervenit între noi și ne-au despărțit.

Ar fi trebuit să mă țin departe de el. Ar fi trebuit să fug. Însă eram dependentă de el... de plăcerea și de durerea pe care știam că doar el era capabil să mi le ofere. El era singurul care mă putea face să îmi depășesc limitele, iar trupul meu, mintea și inima refuzau să îl uite.

M-a avertizat că avea o latură întunecată... legată de trecutul lui, că existau lucruri care îl bântuiau și nu îl lăsau să își găsească liniștea. Care nu îi permiteau dreptul la fericire. Dar și eu am o latură întunecată și secrete din trecut care mă pot pune în pericol. Însă împreună ne vom înfrânge demonii – dacă nu cumva ne vom distruge reciproc înainte.

Dragostea nu iese mereu învingătoare, dar pe mine a reușit să mă învingă – și să mă cucerească.

 

„Asigurați-vă că aveți la dispoziție câteva ore bune pentru Cucerește-mă, căci odată ce prințul vă va prinde în mrejele sale, nu veți mai avea scăpare!“ Deliciously Wicked Books

„O carte care te lasă la propriu fără suflare! Personaje vii și reale, despre care nu te mai saturi să citești!“ The Romantic Blogger

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 feb. 2022
Colectie : Moon Light
Autor(i) : Geneva Lee
Traducator(i) : Gabriela Anca Marin
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-8459-2